counter

Nαταλία Γερμανού - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποιος τις έφερε κοντά;

Nαταλία Γερμανού - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποιος τις έφερε κοντά;
Nαταλία Γερμανού - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποιος τις έφερε κοντά;

Σκύλος Σπυροπούλου

Πολύς λόγος έχει γίνει για τις σχέσεις της Ναταλίας Γερμανού και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Οι δύο τους, μετά την φωτογραφία που η Ναταλία Γερμανού δημοσίευσε  στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram απέδειξαν ότι μπορεί να βρίσκονται πλέον σε διαφορετικές τηλεοπτικές στέγες αλλά κάθε άλλο παρά αντίπαλες είναι: τουναντίον διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Η Ναταλία Γερμανού "αποκάλυψε" μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ποιος έφερε κοντά τις δύο παρουσιάστριες! Δεν είναι άλλος από τον.. Bruno, τον αγαπημένο σκύλο της Κωνταντίνας Σπυροπούλου! Η Ναταλία Γερμανού δημοσίευσε μια κοινή της φωτογραφία με τον Bruno γράφοντας: «Ήταν να μην δω τον Bruno της Κωνσταντίνας. Πείτε τώρα ποιος αντιστέκεται!». Η φωτογραφία έδειξε ότι οι δύο παρουσιάστριες ήρθαν κοντά και ο αγαπημένος σκύλος της Κωνσταντίνας τις έκανε να περάσουν μαζί όμορφες στιγμές!

Η Ναταλία Γερμανού σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Real News, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αν βρεθούμε κάπου πρόσωπο με πρόσωπο, θα μιλήσουμε κανονικά σαν φυσιολογικοί άνθρωποι. Φίλες, όπως λες, μπορεί να μην υπήρξαμε, αλλά βγάλαμε εις πέρας τη συνεργασία μας χωρίς να δημιουργήσουμε προβλήματα η μία στην άλλη», δήλωσε χωρίς περιστροφές.»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR