counter

Ναταλία Γερμανού-Κωνσταντίνα Σπυροπούλου-Κατερίνα Καραβάτου: Βρέθηκαν όλες μαζί κι έγινε... VIDEO

Ναταλία Γερμανού-Κωνσταντίνα Σπυροπούλου-Κατερίνα Καραβάτου: Βρέθηκαν όλες μαζί κι έγινε... VIDEO
Ναταλία Γερμανού-Κωνσταντίνα Σπυροπούλου-Κατερίνα Καραβάτου: Βρέθηκαν όλες μαζί κι έγινε... VIDEO

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Κατερίνα Καραβάτου - Ναταλία Γερμανού

Μια ενδιαφέρουσα για την τηλεοπτική επικαιρότητα συνύπαρξη κατέγραψε η κάμερα του Πρωινού ΑΝΤ1 το βράδυ της Τρίτης 21 Ιανουαρίου στο Θέατρο Αλίκη! Ναταλία Γερμανού, Κατερίνα Καραβάτου και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκαν μαζί στην παράσταση "Ψύλλοι στα Αυτιά" και τα φωτογραφικά φλας άστραψαν καθώς είναι η πρώτη φορά που συνυπάρχουν και οι τρεις (πρώην και νυν) παρουσιάστριες του Μες την Καλή Χαρά σε βραδινή δημόσια έξοδο.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής προσέγγισε αρχικά την Κατερίνα Καραβάτου για να την ρωτήσει αν είχε έρθει μόνη ή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο θέατρο με την πρώτη να δείχνει απηυδισμένη από τις συνεχείς ερωτήσεις των δημοσιογράφων ως προς την σχέση της με την συμπαρουσιάστριά της. Η Κατερίνα Καραβάτου δήλωσε ότι έφτασε μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Παύλο Σταματόπουλου στο χώρο του θεάτρου, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να την διαψεύδει λίγη ώρα αργότερα. Τόσο η Κατερίνα Καραβάτου όσο και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραδέχθηκαν ότι δεν συνομίλησαν με την Ναταλία Γερμανού η οποία παρέστη στην παράσταση έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, Μάνο Ιωάννου.

Το πάνελ του Πρωινού σχολίασε καυστικά και με τον δικό του τρόπο την συνύπαρξή τους με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να εκφράζουν την δική τους θέση για την σχέση των τριών παρουσιαστριών μεταξύ τους αλλά και την στάση τους απέναντι στους δημοσιογράφους και τον φακό της καμέρας του οποίου κεντρίζουν πάντα το ενδιαφέρον.

Δείτε το video:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR