counter

Ναταλία Γερμανού: Η επική αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον Κώστα Τσουρό! "Έφυγε ένας, μετά από 5 χρόνια άλλος…"

Η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, «I Love Σου Κου», συνάντησαν την Ναταλία Γερμανού και τους συνεργάτες της λίγο μετά την πρεμιέρα του «Καλύτερα δε γίνεται».

Μέσα σε όλα η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό ξεκίνημα του Κώστα Τσουρού με την νέα του εκπομπή στο Mega, «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Ναταλία Γερμανού - Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον Κώστα Τσουρό

«Εγώ ομολογώ ότι είχα πάρα πολύ άγχος για τη σημερινή πρεμιέρα, το είπα κιόλας στο ξεκίνημα. Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, το άγχος παραμένει τουλάχιστον για την πρώτη ώρα. Μετά νομίζω χαλαρώσαμε. Με αυτή την ομάδα θα μπορούσα να αντέξω τηλεόραση για πολλά χρόνια ακόμα. Όταν πετύχει η χημεία, όταν δέσουν τα υλικά, δεν θες να τα χαλάσεις», ανέφερε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Όταν ωστόσο η δημοσιογράφος ρώτησε την Ναταλία Γερμανού αν κάποιος συνεργάτης της φύγει από την εκπομπή της για να παρουσιάσει δική του, όπως ο Κώστας Τσουρός, η ίδια απάντησε με χιούμορ: «Δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ-Γιαννιού. Τελείωσε, έφυγε ένας, πήγε να κάνει δική του εκπομπή… φτάνει τώρα! Μετά από 5 χρόνια ο άλλος».

Δείτε επίσης - Τηλεθέαση: Τι έκαναν στις πρεμιέρες τους η Ναταλία Γερμανού και ο Κώστας Τσουρός; Ποιος κέρδισε την πρωτιά;

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το σχετικό στιγμιότυπο.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας @tsouroskostas

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR