counter

Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για την τελευταία της σεζόν στο Epsilon

Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για την τελευταία της σεζόν στο Epsilon
Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για την τελευταία της σεζόν στο Epsilon

Συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και στην Αθηνά Ζαχαράκη παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού, η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην τελευταία της σεζόν στο Epsilon.

Μιλώντας για τους «απέναντι» πως ήταν η τελευταία σεζόν στο Epsilon; 

Τα πράγματα στο Epsilon ήταν μέχρι και την τελευταία στιγμή μια χαρά, καθώς τηρήθηκε κάθε όρος του συμβολαίου μου. Είμαι ευγνώμων για το χρόνο που πέρασα σε αυτό το κανάλι, από τη στιγμή όμως που μου δόθηκε η ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα όνειρο και να επιστρέψω «σπίτι μου, την εκμεταλλεύτηκα. Είχα μια λαχτάρα να γυρίσω στον Alpha. Ένιωθα νοσταλγία.

Δεδομένου πως την περασμένη σεζόν κόπηκαν σχεδόν στον αέρα κάποια προγράμματα, πως περιμένεις ότι θα είναι η φετινή τηλεοπτική σεζόν; Θα έχουμε, βέβαια και πάλι αρκετά ριάλιτι… 

Ο κόσμος βλέπει πάντα αυτό που θέλει. Αυτός έχει τη δύναμη και το τηλεκοντρόλ στις άκρες των δαχτύλων του. Επιπλέον, νιώθω πως το κοινό πλέον βαριέται πάρα πολύ εύκολα. Επομένως δεν μπορείς να προβλέψεις πως θα πάνε τα πράγματα. Όντως έρχονται νέες παραγωγές στην «αρένα», ενώ αναμένεται να έχει ενδιαφέρον και η μυθοπλασία, άρα έρχεται ένας ενδιαφέρων τηλεοπτικός χειμώνας. Εγώ, ωστόσο, θα ήμουν ευγνώμων εάν φέτος τα κανάλια δεν έκοβαν αμέσως, αλλά έδειχναν μεγαλύτερη επιείκεια στα προγράμματα. Εάν τους έδιναν χώρο και αέρα να αναπνεύσουν και χρόνο να συστηθούν καλύτερα στο κοινό, θα ήμουν πιο χαρούμενη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR