counter

Ναταλία Γερμανού: Η απάντηση στη Μέγκι Ντρίο μετά το σχόλιο για τα κιλά της Έλενας Παπαρίζου

Τη δική της απάντηση στη Μέγκι Ντρίο και στα σχόλια που είχε κάνει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου τα κιλά της Έλενας Παπαρίζου, έδωσε η Ναταλία Γερμανού.

Συγκεκριμένα η πρώην παίκτρια του GNTM μετά την πρεμιέρα της Έλενας Παπαρίζου στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και του Στέλιου Ρόκκου, είχε πει πως η γνωστή τραγουδίστρια έβαλε κάποια κιλά, ενώ ανέφερε πως τώρα δεν βρίσκεται και στην καλύτερή της φάση.

Με αφορμή τα συγκεκριμένα σχόλια, η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της, είπε απευθυνόμενη στη Μέγκι Ντρίο: «Απλώς θα πω πως ήταν άκομψο Μέγκι μου και επειδή είσαι μικρό κορίτσι και είσαι σε ένα πάνελ δίπλα σε μια παρουσιάστρια που έχεις να μάθεις πολλά πράγματα και την οποία καλό θα ήταν να την έχεις για πρότυπο, όπως και την έχεις νομίζω, και πολύ καλά κάνεις και την έχεις, δεν ήταν ένα κομψό σχόλιο αυτό. Και θα σου πω κάτι σαν μεγαλύτερή σου, θα μπορούσα να είμαι και μητέρα σου, κούφια ώρα που τα ακούει. Δηλαδή υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί στη ζωή να αλλάξει. Είναι τα κιλά. Τα κιλά ανεβαίνουν και κατεβαίνουν. Τρως λίγο παραπάνω, παίρνεις λίγα κιλά, τρως λίγο λιγότερο χάνεις τα κιλά. Υπάρχει όμως κάτι που είτε το έχεις είτε δεν το έχεις. Το ταλέντο. Η Έλενα γεννήθηκε με αυτό, το έχει! Κάποιες άλλες δεν θα το αποκτήσουν ποτέ. Τελεία». 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR