counter

Ναταλία Γερμανού: Η απάντηση όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή - "Αυτή την περίοδο…"

Ναταλία Γερμανού: Η απάντηση όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή - "Αυτή την περίοδο…"
Ναταλία Γερμανού: Η απάντηση όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή - "Αυτή την περίοδο…"

Στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους "Με αγάπη, Χριστιάνα" του Alpha Κύπρου και στον Κώστα Καρνάκη μίλησε η Ναταλία Γερμανού.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη εκπομπή της "Καλύτερα δε γίνεται", αλλά και στην προσωπική της ζωή.

Δείτε επίσης! Ναταλία Γερμανού: Οι cowboy μπότες της είναι τα παπούτσια της σεζόν

Όσα είπε η Ναταλία Γερμανού

Για την εκπομπή της “Καλύτερα δε γίνεται” είπε: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη, πολλή μεγάλη ευγνωμοσύνη αισθάνομαι, δεν είναι πολύ συνηθισμένο να σου δίνει ο κόσμος την δυνατότητα να κάνεις μια εκπομπή και να σου δείχνει και την αγάπη του για έξι συνεχόμενα χρόνια. Τηλεόραση κάνω, γιατί εκτός από το ότι είναι κάτι που το αγαπώ και το απολαμβάνω, είναι και η δουλειά μου, ζω από αυτή την δουλειά, άρα άνω τελεία, όταν βιοπορίζεσαι βάζεις όταν έχεις αποκτήσει πια πάρα πολλά χρήματα, που δεν χρειάζεσαι άλλα. Θα έβαζα μια άνω τελεία, όταν καταλάβαινα πως δεν έχω να προσφέρω τίποτα άλλο στον χώρο, στον κόσμο».

Για τη σχέση της με τον Κώστα Τσουρό, η Ναταλία Γερμανού είπε: «Αισθάνομαι αγάπη όπως πάντα, δεν θα σταματήσω ποτέ να τον αγαπάω, γιατί αφού μπήκε στην καρδιά μου ο Κώστας, δύσκολα θα βγει. Τον εκτιμώ πάρα πολύ σαν άνθρωπο της τηλεόρασης, πιστεύω πως είναι ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος, μόνο αγάπη και εκτίμηση αισθάνομαι».

Για τα νούμερα τηλεθέασης, δήλωσε: «Δεν υπάρχει κανένας, ο οποίος θα πει "εγώ, παιδιά κάνω τηλεόραση και θέλω να είμαι τρίτος", πιστεύω πως τρολάρει, γιατί όλοι είμαστε προϊόντα και ανήκουμε σε έναν σταθμό, σε ένα κανάλι και ο σταθμός μας πληρώνει με στόχο να πηγαίνουμε καλά».

«Δεν περιαυτολογώ γενικά, αλλά αν μου έλεγαν "πες μας ένα προτέρημά σου" το πρώτο πράγμα που θα μου ερχόταν στο μυαλό δεν θα ήταν είμαι καλή παρουσιάστρια, θα έλεγα είμαι καλός άνθρωπος, αυτό πιστεύω, θεωρώ πως είμαι από τα καλά παιδιά της τηλεόρασης, δεν έχω τραβήξει ποτέ χαλί κάτω από τα πόδια συνεργάτη, δεν έχω καρφώσει ποτέ κανέναν πισώπλατα, δεν έχω ρουφιανέψει. Μη διαχερίσιμη, ναι, γιατί μερικές φορές επειδή είμαι τελειομανής και παρορμητική στις αντιδράσεις μου, πολλές φορές είμαι νευρική, λίγο ευέξαπτη και κάποιος φορές στη συμπεριφορά μου μη διαχειρίσιμη για ανθρώπους που δεν με ξέρουν, αυτοί που με ξέρουν, δεν μου δίνουν καμία σημασία απλώς. Κακός άνθρωπος, κακό παιδί δεν έχω υπάρξει ποτέ», είπε η Ναταλία Γερμανού κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Ναταλία Γερμανού είπε: «Αυτή την περίοδο είμαι πολύ καλά, νομίζω ότι δεν χρειάζεται να είσαι σε σχέση για να είσαι καλά, όταν η σχέση με τον εαυτό σου είναι καλή, είσαι πάντα καλά. Με φλερτάρουν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αμέ! Και πικάντικα και χυδαία και ακραία και γλυκά και γοητευτικά από όλα έχει ο μπαχτσές».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram @natalia_germanou

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR