counter

Ναταλία Γερμανού για Κατερίνα Καινούργιου: "Άμα τα φέρνει, καλά κάνει και τα παίρνει"

Ναταλία Γερμανού για Κατερίνα Καινούργιου: "Άμα τα φέρνει, καλά κάνει και τα παίρνει"
Ναταλία Γερμανού για Κατερίνα Καινούργιου: "Άμα τα φέρνει, καλά κάνει και τα παίρνει"

H Ναταλία Γερμανού και η ομάδα της εκπομπής "Καλύτερα δε Γίνεται" την Κυριακή 25/2 σχολίασαν την ατάκα της Μαρίας Μπακοδήμου ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια της τηλεόρασης.

Τότε, η οικοδέσποινα του "Καλύτερα δε Γίνεται" τόνισε πως αφού τα «φέρνει στο κανάλι καλά κάνει και τα παίρνει» και οτι δεν είναι ευγενικό να ρωτάς πόσα πέρνει ο άλλος.

«Η Μαρία Μπακοδήμου είπε υποτίθεται για καλό ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι η πιο ακριβοπληρωμένη κτλ. Απλά νιώθω ότι αυτό, όσο καλή πρόθεση και να έχεις, στις εποχές που ζούμε κάνει trigger στο κόσμο. Είναι σαν να τον εκθέτεις τον άλλον ότι παίρνει πάρα πολλά λεφτά. Καταλαβαίνω την ενόχληση της Κατερίνας Καινούργιου», είπε αρχικά ο Παγιώτης Ραφαηλίδης.

Δείτε επίσης - Ναταλία Γερμανού για Κατερίνα Καινούργιου: "Σε χειροκροτώ για την απάντηση αυτή, έχει πολύ χιούμορ όταν θέλει"

Τότε η Ναταλία Γερμανού σχολίασε: «Σε μία συνέντευξη, σε μία δημόσια τοποθέτηση δεν λες ποτέ σε έναν παρουσιαστή, σε έναν ηθοποιό "Εσύ πόσα παίρνεις;". Επίσης, θα μπορούσαμε να πούμε "Αφού τα φέρνει, καλά κάνει και τα παίρνει". Αυτό ισχύει για την Κατερίνα, την Ελένη και όποια άλλη παρουσιάστρια που θεωρείται -ή που είναι, δεν μας πέφτει λόγος- εμπορικό brand. Όποια παρουσιάστρια θεωρείται brand και χρήσιμο πολυεργαλείο για το κανάλι της, όσα παίρνει, αφού τα φέρνει, καλά κάνει και τα παίρνει. Αυτό μπορούμε να σχολιάσουμε μόνο. Κατ' άλλα, είναι άκομψο να ρωτάς πόσα παίρνει κάποιος, ρώτα καλύτερα πόσο χρονών είναι».

Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR