counter

Ναταλία Γερμανού: "Δε θέλω να γίνω μια γραφική γιαγιά"

Ναταλία Γερμανού: "Δε θέλω να γίνω μια γραφική γιαγιά"
Ναταλία Γερμανού: "Δε θέλω να γίνω μια γραφική γιαγιά"

Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στη εφημερίδα "Θέμα" για τα ταμπού της ελληνικής κοινωνίας και τη σχέση της με τον Μάνο Ιωάννου.

Η Ναταλία Γερμανού παραδέχθηκε πως η σχέση της δεν θα έπρεπε να έχει πάρει τόση δημοσιότητα και αποκάλυψε: "Νομίζω ότι το έχουμε μαζέψει με τον Μάνο. Όταν κάνεις σχέση με έναν άνδρα, ο οποίος είναι μικρότερός σου και είναι και ηθοποιός, αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί των blogs και των παπαράτσι. Να’ χει να λέει η γειτονιά. Αν ζούσα στη δεκαετία του ’50 θα ήμουν τώρα δακτυλοδεικτούμενη. Θα περνούσα από το περίπτερο και θα έλεγαν “αυτή, αυτή είναι”. Βέβαια πάντα εγώ θα είμαι στα μάτια τους η μοναδική. Ok, ας τη δεχτώ τη μοναδικότητά μου στωικά. Η αλήθεια είναι ότι έγινε λίγο φασαρία με τη σχέση αυτή, ασχολήθηκαν λίγο παραπάνω, όμως δε θα κάνω την κλαίουσα ζωντοχήρα τώρα. Θα σας πω όμως ότι θα’ πρεπε να το έχουμε μαζέψει λίγο. Ας μας γίνει μάθημα το πάθημα. Απλώς απορώ. Υπάρχει ακόμα κόσμος που λέει “κάψτε στην πυρά τη 40αρα που τα έχει με τον 20άρη”, ή “τον 55άρη που τα έχει με την 20άρα”. Και δεν κάθονται να σκεφτούν ότι ο έρωτας δεν είναι μαθηματικά, αλλά χημεία. Μιλάω για οτιδήποτε είναι διαφορετικό και μας ενοχλεί. Δεν θα έπρεπε να μας ενοχλεί, αλλά να κοιτάμε τη ζωή μας", είπε η Ναταλία Γερμανου.

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην εφημερίδα για τα μελλοντικά της σχέδια μετά το τέλος της καριέρας της στην τηλεόραση: "Κάποια στιγμή θα σταματήσω. Δε θέλω να γίνω μια γραφική γιαγιά. Η τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι πάρα πολύ γλυκό πράγμα, εθιστικό. Την αγαπώ, δεν την κάνω για χόμπι. Πιστεύω ότι καλό θα ήταν να κάνω για λίγα ακόμα χρόνια αυτό που κάνω ή κάτι άλλο που θα μου πήγαινε και θα μου άρεσε και μετά σιγά σιγά να μαζέψω τα μπογαλάκια μου, να πάω να βρω ένα μικρό σπιτάκι στη θάλασσα με χιλιάδες αδέσποτα σκυλάκια και γατάκια τριγύρω και να γράφω βιβλία".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR