counter

Ναταλία Γερμανού: "Αν τους ρωτήσεις αν ήμουν πάντα άγγελος, θα σου πουν όχι, έχω φωνάξει, έχω τσακωθεί"

Ναταλία Γερμανού: "Αν τους ρωτήσεις αν ήμουν πάντα άγγελος, θα σου πουν όχι, έχω φωνάξει, έχω τσακωθεί"
Ναταλία Γερμανού: "Αν τους ρωτήσεις αν ήμουν πάντα άγγελος, θα σου πουν όχι, έχω φωνάξει, έχω τσακωθεί"

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Fay's Time" και στον δημοσιογράφο, Χρήστο Λυσσέα για τα νούμερα τηλεθέασης, τον Κώστα Τσουρό, το "Secret Song" αλλά και για τα κακά παιδιά της τηλεόρασης τονίζοντας πως η ίδια δεν έχει υπάρξει.

Όσα είπε η Ναταλία Γερμανού στις δηλώσεις της

«Στη δική μου εκπομπή δεν ασχολούμαστε με τι νούμερα τηλεθέασης κάνουν οι άλλες εκπομπές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θεωρώ λάθος αν το κάνουν οι άλλοι συνάδελφοι. Εγώ σαν τηλεθεατής, δεν με ενδιαφέρει να δω μια εκπομπή η οποία σχολιάζει τι νούμερα κάνει η άλλη εκπομπή, θα τη δω αν μου αρέσει», είπε η Ναταλία Γερμανού σε ερώτηση για τα νούμερα τηλεθέασης.

Για τον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή του η παρουσιάστρια του Alpha δήλωσε: «Έχω δει την εκπομπή του. Ο Κώστας έχει έναν δικό του τρόπο δημοσιογραφικός, είναι πιο καυστικός από εμένα. Πάντα μιλάμε με τον Κώστα, έχουμε το δικό μας δευτεριάτικο ραντεβού της αγάπης, υπενθυμίζουμε πόσο πολύ αγαπάμε ο ένας στον άλλον ανεξάρτητα αν η μοίρα μας έφερε σε απέναντι ζώνες».

Σχετικά με  το "Secret Song", που η ίδια θα παρουσιάζει ανέφερε: «Όλοι αναμένουμε το "Secret Song" και εγώ το αναμένω. Εγώ τα γυρίσματα τα έκανα στο πλατό του "J2US", όταν με το καλό επιστρέψει ο Νίκος Κοκλώνης στο "J2US", μάλλον θα ξεκινήσω πάλι τα γυρίσματα».

Δείτε επίσης - Ναταλία Γερμανού: Η ατάκα του Δημήτρη Πανόπουλου και η αντίδρασή της - "Θα μπορούσε να είναι δισέγγονό μου"

Παράλληλα, η Ναταλία Γερμανού εξομολογήθηκε: «Έχω συνεργαστεί με αρκετούς ανθρώπους, σκηνοθέτες, αρχισυντάκτες, παραγωγούς... Φαντάζομαι ότι αν τους ρωτήσεις "Η Ναταλία ήταν πάντα άγγελος;", θα σου πουν "όχι". Και έχω φωνάξει και έχω τσακωθεί, μπορεί κάποιους ανθρώπους να τους έχω εκνευρίσει αλλά όλα αυτά γίνονται πάνω στην ένταση της δουλειάς. Κακό παιδί, θα επιμείνω, δεν έχω υπάρξει».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα άφηνε το Σαββατοκύριακο για άλλο τηλεοπτικό project η Ναταλία Γερμανού απάντησε με ειλικρίνεια: «Υπάρχει μία φράση που λέει "Να ξέρεις πότε πρέπει να φεύγεις". Νομίζω ότι πρέπει να ξέρουμε πότε πρέπει να σταματάμε κάτι, πριν μας "σταματάει" αυτό. Ίσως κάποια στιγμή να αφήσω το Σαββατοκύριακο για να κάνω κάτι που είναι μία φορά την εβδομάδα, ένα late night, ένα talk show" είπε πάνω σε αυτό. Βέβαια έχω σκεφτεί τη ζωή μου εκτός τηλεόρασης. Και εγώ μπορώ να ζήσω χωρίς την τηλεόραση και εκείνη μπορεί να ζήσει χωρίς εμένα».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε η Ναταλία Γερμανού:

Photo Credits: @natalia_germanou

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR