counter

Ναταλία Γερμανού: "Θα υιοθετήσω σύντομα παιδί"

Ναταλία Γερμανού: "Θα υιοθετήσω σύντομα παιδί"
Ναταλία Γερμανού: "Θα υιοθετήσω σύντομα παιδί"

Ναταλία ΓερμανούH Ναταλία Γερμανού, σε συνέντευξη της στο περιοδικό Εγώ και στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, μίλησε για την υιοθεσία και την επιθυμία της να αποκτήσει σύντομα ένα παιδί, μια σκέψη που την απασχολεί εδώ και πολλά χρόνια.

Σκέφτηκες ποτέ να υιοθετήσεις ένα παιδί;

Θα υιοθετήσω σύντομα ένα παιδί. Είναι μια σκέψη που με απασχολεί εδώ και πολλά χρόνια. Η αγάπη για ένα παιδί δεν έχει να κάνει με τον αν το αίμα σου κυλάει στις φλέβες του, αλλά με το πόσο ικανός είσαι να γίνεις γονιός. Για εμένα αυτήν την βασική προϋπόθεση πληρούν όλοι όσοι έχουν αγάπη στην ψυχή τους, είτε πρόκειται για ζευγάρι ομοφυλόφιλων -αντρών η γυναικών – είτε για έναν άνθρωπο μόνο του, οποιουδήποτε φύλου, αρκεί να γνωρίζει τις λέξεις αφοσίωση και αγάπη. Δεν μπορώ να σου πω περισσότερες λεπτομέρειες για αυτήν την σκέψη. Πρόκειται για κάτι εντελώς προσωπικό και δεν είναι ανακοινώσιμο.

Πότε σκέφτηκες για πρώτη φορά ότι θα ήταν ωραίο να υιοθετήσεις ένα παιδί;

Πριν 8 χρόνια. Για εμένα η μαγική λέξη είναι η “αφοσίωση”. Δεν βλέπω το παιδί ως αξεσουάρ της κοινωνικής μου εικόνας. Όταν αποφασίζεις είτε φέρεις στον κόσμο ένα παιδί είτε υιοθετήσεις, κάνεις τα πάντα προκειμένου να είναι ευτυχισμένο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR