counter

Ναταλία Γερμανού: Θα παρουσιάσει μουσικό show στον Alpha;

Ναταλία Γερμανού: Θα παρουσιάσει μουσικό show στον Alpha;
Ναταλία Γερμανού: Θα παρουσιάσει μουσικό show στον Alpha;

Τα τηλεοπτικά νέα παρουσίασε για άλλη μια Κυριακή ο Χρήστος Κούτρας μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται».

Ο διευθυντής του FTHIS.GR αποκάλυψε τα ονόματα που βρίσκονται σε συζητήσεις για τον νέο κύκλο του Survivor. Ο λόγος για τον Γιάννη Βαρδή, την Νάγια, τον Γιάννη Αποστολάκη αλλά και την σύζυγο του Τριαντάφυλλου, Δήμητρα Σιαμπάνη.

Επιπλέον έγινε γνωστό πως η Σοφία Δανέζη θα είναι η αντικαταστάτρια της Αγγελικής Ηλιάδη στο νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανιζόταν, για όσο καιρό η τραγουδίστρια θα συμμετέχει στην «Φάρμα».

Ακόμη ο δημοσιογράφος έκανε λόγο πως επιστρέφει στους δέκτες μας το «The Chart Show» ενώ ανέφερε πως δεν ισχύει το όνομα της Δέσποινας Βανδή που έχει ακουστεί για την παρουσίαση. Παρόλα αυτά το Twitter επιθυμεί στο τιμόνι του μουσικού σόου να βρίσκεται η Ναταλία Γερμανού.

Μάλιστα ο Χρήστος Κούτρας δεν δίστασε να ρωτήσει την Ναταλία αν έχει δεχτεί πρόταση να αναλάβει το «Secret Song», με την ίδια να λέει αρχικά ότι δεν έχει χρόνο για κάτι τέτοιο αλλά έθεσε το ερώτημα στους τηλεθεατές, σε ποια εκπομπή θα ήθελαν να την δουν.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όλες τις τηλεοπτικές εξελίξεις από τον Χρήστο Κούτρα στο «Καλύτερα δε γίνεται».

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR