counter

Ναταλία Δραγούμη: Ο λόγος που δεν αποκαλύπτει την ηλικία της δημόσια

Ναταλία Δραγούμη: Ο λόγος που δεν αποκαλύπτει την ηλικία της δημόσια
Ναταλία Δραγούμη: Ο λόγος που δεν αποκαλύπτει την ηλικία της δημόσια

Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” για όλους και για όλα.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα παιδιά της, το beach volley, τις πλαστικές επεμβάσεις και τον λόγο που δεν αποκαλύπτει την ηλικία της δημόσια.

«Το γήπεδο του beach volley είναι ο ναός μου. Το beach volley είναι η ψυχοθεραπεία μου. Πήγαινα για πρωταθλητισμό και μετά μπήκα στο Εθνικό. Προσέχω τι τρώω, μου αρέσει η υγιεινή διατροφή αλλά θα κάνω και την ατασθαλία μου. Μου έχει γίνει πρόταση για ριάλιτι επιβίωσης και έχω αρνηθεί, δε θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου εκεί πέρα. Δεν μπορώ να κατακρίνω κάποιον που πήγε σε ένα ριάλιτι», είπε αρχικά η Ναταλία Δραγούμη.

Η Ναταλία Δραγούμη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Η εκπομπή “Τα τραγούδια λένε ναι” είχε πάει εξαιρετικά, αλλά είχε κάνει τον κύκλο της. Όλα τα πράγματα τελειώνουν κάποια στιγμή, ήταν 4 χρόνια στον αέρα η εκπομπή. Έχω κάνει ψυχανάλυση περίπου 9 χρόνια. Είναι ένα πολύ επικίνδυνο κομμάτι αυτό των πλαστικών επεμβάσεων. Δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι επεμβατικό για να καταπολεμήσω το χρόνο».

«Η κόρη μου η Κλειώ είναι 19 ετών και έχει μπει στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο και ο γιος μου ο Φίλιππος είναι 16 και θα γίνει 17 σε δύο μήνες και ετοιμάζεται να μπει στο Πολυτεχνείο να γίνει αρχιτέκτονας σαν τον μπαμπά του», είπε η Ναταλία Δραγούμη για τα παιδιά της.

Αναφερόμενη στο κίνημα metoo και στην κακοποίηση που βίωσε η ίδια σε μικρή ηλικία, η Ναταλία Δραγούμη ανέφερε: «Είπα ότι έχω βιώσει κακοποίηση στα 12 μου, ήταν ένας που εμπιστευόταν η οικογένειά μου. Δεν το είπα στους γονείς μου, αλλά στις αδερφές μου και κάνανε ότι έπρεπε να κάνουν. Ήταν κάποιος που εμπιστευόντουσαν πάρα πολύ οι γονείς μου».

Κλείνοντας, η Ναταλία Δραγούμη δήλωσε: «Δε λέω την ηλικία μου on camera αλλά θα την πω σε μια παρέα, γιατί για τους ηθοποιούς δεν είναι και τόσο καλό να τη λες γιατί αυτό μπορεί να επηρεάσει την οπτική που έχει κάποιος για σένα σε σχέση με κάποιες σειρές και κάποιους ρόλους».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR