counter

Ναταλία Αργυράκη για Ελένη Μενεγάκη: "Δεν περίμενα ότι θα εξέθετε έτσι έναν συνεργάτη της"

Ναταλία Αργυράκη για Ελένη Μενεγάκη: "Δεν περίμενα ότι θα εξέθετε έτσι έναν συνεργάτη της"
Ναταλία Αργυράκη για Ελένη Μενεγάκη: "Δεν περίμενα ότι θα εξέθετε έτσι έναν συνεργάτη της"

Τη Ναταλία Αργυράκη τα τελευταία τρία χρόνια τη βλέπουμε στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Η δημοσιογράφος μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση στο Breakfast@star και τη Μαίρη Αργυριάδου και μεταξύ άλλων, μίλησε για την καριέρα της, αλλά και τα τηλεοπτικά τεκταινόμενα.

«Δεν ονειρευόμουν την τηλεόραση, την ξεκίνησα κλαίγοντας. Την πρώτη εκπομπή τη θυμάμαι μόνο σαν δάκρυα, τίποτα άλλο. Δε θυμάμαι τι συνέβαινε, black out», είπε αρχικά η Ναταλία Αργυράκη σημειώνοντας πως συνεργάζεται τέλεια με τη Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε επίσης: Η Nαταλία Aργυράκη έχει δίδυμη αδερφή – Δείτε την εντυπωσιακή ομοιότητά τους (Φωτογραφίες)

Η ίδια ανέφερε στη συνέχεια πως θα ταίριαζε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. «Ενδεχομένως θα ταίριαζα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Είναι ένα στυλ που μου ταιριάζει. Δε θα μπορούσα το πάρα πολύ έντονο lifestyle ή κουτσομπολιό ή να μπούμε όσο πιο βαθιά γίνεται σε όλα αυτά της ενημέρωσης» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που θέλουν να υπάρχει μια… απόσταση ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η Ναταλία Αργυράκη σχολίασε: «Ήταν άβολο. Με στεναχώρησε. Εμείς τα περιοδικά, χτίζαμε θεωρώ το προφίλ κάποιων προσώπων. Η Ελένη Μενεγάκη ήταν για εμένα εκείνη που για μένα έφερε το παπαράτσι στην Ελλάδα. Δε μπορώ να σου περιγράψω πόσα αποθεωτικά κείμενα έχω γράψει για εκείνην. Δεν περίμενα ότι θα εξέθετε έτσι έναν συνεργάτη της, όπως τον Δημήτρη. Το θεωρώ πως ήταν έκθεση. Αν συνέβαινε σε μένα, δε νομίζω ότι θα μπορούσα να το διαχειριστώ».

Τέλος η Ναταλία Αργυράκη ανέφερε πως της άρεσε η επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR