counter

Νάταλι Κάκκαβα: Η ανάρτηση και το σχόλιο για την συνάντηση Γκουντάρα – Μενεγάκη

Νάταλι Κάκκαβα: Η ανάρτηση και το σχόλιο για την συνάντηση Γκουντάρα – Μενεγάκη
Νάταλι Κάκκαβα: Η ανάρτηση και το σχόλιο για την συνάντηση Γκουντάρα – Μενεγάκη

Τους τηλεθεατές αποχαιρέτησε το μεσημέρι της Τετάρτης, η Ελένη Μενεγάκη.

Η λαμπερή παρουσιάστρια θέλησε να βάλει μια άνω τελεία στην καριέρα της, καθώς ανακοίνωσε πως ολοκληρώνει την συνεργασία της με τον Alpha, αλλά και πως αποχωρεί από την τηλεόραση.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη την σημερινή της εκπομπή την αφιέρωσε σε στιγμές απόλαυσης και γέλιου που μας χάρισε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά από το πλατό πέρασαν και παλιοί της συνεργάτες.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τον οποίο η συνεργασία τους έληξε πριν τρία χρόνια και εκ τότε δεν είχαν ξαναμιλήσει.

Μάλιστα, όταν η σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα, Νάταλι Κάκκαβα είδε αυτή την συνάντηση, δε δίστασε να κάνει μια ανάρτηση και ένα σχόλιο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Γι αυτό Σ αγαπάω... Γιατί παραμένεις ο πιο ειλικρινής,ηθικός και αυθεντικός άνθρωπος που ξέρω,χωρίς κανένα ίχνος ματαιοδοξίας..Γιατι ξέρεις να συγχωρείς αλλά και να αναγνωρίζεις..Γιατί όποιον αγαπάς,τον στηρίζεις μέχρι τέλους..Γιατί δεν φοβάσαι να δείξεις τα συναισθήματα σου..Γιατι τη μία στιγμή μπορείς να με κάνεις να συγκινηθώ και την άλλη να σκάσω από τα γέλια... Είμαι τυχερή που οι δρόμοι μας συναντήθηκαν άντρα μου...Εύχομαι να μη χωρίσουν και ποτέ... Πολύ με συγκινήσατε σήμερα @elenimenegaki και @g.goudaras 16 χρόνια ήταν αυτά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της Νάταλι Κάκκαβα.

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας απάντησε σε αυτή την ανάρτηση: «Δεν με λυπάσαι ρε μωρό μου να κλαίω όλη ημέρα…».

Δείτε τα στιγμιότυπα που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR