counter

Νάσος Γαλακτερός: Η πρώτη του αντίδραση για τα σχόλια που δέχτηκε η κόρη του την Πρωτοχρονιά

Στην εκπομπή το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μίλησε την Τετάρτη 3/1 ο Νάσος Γαλακτερός και απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η κόρη του, Σόφι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Να θυμίσουμε ότι η Σοφία Γαλακτερού βρέθηκε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Πλατεία Συντάγματος όσο η μητέρα της παρουσίαζε την συναυλία και ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ανέβηκε στη σκηνή με την μικρή σε μια κίνηση συμβολισμού για το 2024.

Δείτε επίσης - Κατερίνα Καινούργιου: "Ντροπή σε όλους! Δεν έχω δει πιο ρατσιστικά σχόλια για την κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου"

Από κάτω κάποιοι κρατούσαν παλαιστινιακές σημαίες σε ένδειξη αλληλεγγύης αλλά στο διαδίκτυο γράφτηκαν ρατσιστικά σχόλια για το κορίτσι αφού έλεγαν πως δεν έμοιαζε με Ελληνίδα και ότι είναι προσφυγόπουλο και θα έπρεπε στη θέση της να είναι άλλο παιδί!

Όσα είπε ο Νάσος Γαλακτερός

«Τι να κάνω εγώ τώρα»; Σε επόμενη ερώτηση της δημοσιογράφου, ο ίδιος απάντησε: Έχω να σας πω καλή χρονιά, να περνάτε καλά και να έχετε πάντα υγεία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νάσος Γαλακτερός στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο την πρώτη αντίδραση του Νάσου Γαλακτερού.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR