counter

Νάντια Μπουλέ: Ποζάρει κρατώντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Νάντια Μπουλέ: Ποζάρει κρατώντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα
Νάντια Μπουλέ: Ποζάρει κρατώντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Νάντια Μπουλέ, που σε περίπου κ τρεις μήνες πρόκειται να κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Ισαάκ. Το ζευγάρι, περιμένει κοριτσάκι και φυσικά είναι τρισευτυχισμένο.

Η ηθοποιός, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και στην τελευταία της ανάρτηση θέλησε να μας δείξει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της, με την ίδια να ανεβάζει μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Νάντια Μπουλέ είχε πει σχετικά με την εγκυμοσύνη της: ««Η Τζένη θα είναι έγκυος στην Αγγελική. Η εγκυμοσύνη μου θα ενταχθεί στο ρόλο. Η Τζένη θα εξελιχθεί σε πολύ πανούργα. Είναι μια χαρούμενη εξέλιξη στη ζωή μου, η οποία σε συνδυασμό με τη δουλειά, ήταν κάτι που ήθελα να τοπ επικοινωνήσω εγώ και όχι να επικοινωνηθεί μόνο επειδή δεν θα μπορούσε πια να κρυφτεί. Είναι μια πολύ πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα, είναι πολύ ιδιαίτερα τα συναισθήματα που νιώθω, έχει όλη τη γκάμα των συναισθημάτων αυτή η περίοδος, από πολύ αγχωτικές σκέψεις μέχρι πολύ ωραίες.

Μαζί με τον σύντροφό μου μάθαμε ότι είμαι έγκυος. Διανύω τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και περιμένουμε κοριτσάκι. Είμαι πολλά χρόνια με τον σύντροφό μου. Το παιδί είναι μια φυσική, αβίαστη εξέλιξη της σχέσης μας. Δεν έχουμε στο πρόγραμμά μας τον γάμο. Δεν είμαι θερμή με το θέμα του γάμου. Είναι τόσο κοινό να κάνεις ένα παιδί εκτός γάμου. Ανακοίνωσα στον μπαμπά μου μέσω facetime ότι είμαι έγκυος».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR