counter

Νάντια Μπουλέ: "Όποτε και αν παντρευτώ δεν θα αποφύγω το διαζύγιο"

Νάντια Μπουλέ: "Όποτε και αν παντρευτώ δεν θα αποφύγω το διαζύγιο"
Νάντια Μπουλέ: "Όποτε και αν παντρευτώ δεν θα αποφύγω το διαζύγιο"

Συνέντευξη στο περιοδικό People και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε η Νάντια Μπουλέ και μίλησε για την προσωπική της ζωή, αναφερόμενη και σε ιστορίες του παρελθόντος.

Η παρουσιάστρια κάνει την αυτοκριτική της όσον αφορά στις ερωτικές σχέσεις της μέχρι σήμερα. Αναφέρεται στην δύσκολη περίοδο που η σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου υποσκίασε και έθεσε υπό αμφισβήτηση την επαγγελματική της ζωή. "Οι δημοσιογράφοι υπήρξαν σκληροί μαζί μου. Ίσως να φταίει το γεγονός πως για μεγάλο διάστημα η προσωπική μου ζωή ήταν συνυφασμένη με την τηλεοπτική μου παρουσία. Τότε άκουγα ότι είμαι "το κορίτσι του Γρηγόρη". Δεν είναι ωραίο να νιώθεις ότι θέλεις να κάνεις πράγματα, να δουλεύεις από τα 18 σου και ξαφνικά να σου φοριέται μια ταμπέλα", εξηγεί.

Η Νάντια μίλησε για μια σημαντική σχέση που διαλύθηκε εξαιτίας της δουλειάς της, που δεν ενέπνεε στον σύντροφό της εμπιστοσύνη. "Υπήρξε άντρας που εξέφρασε την ανασφάλειά του σε σχέση με την δουλειά μου και τελικά απομακρύνθηκε. Έχω χωρίσει εξ' αιτίας της δουλειάς μου. Πίστευε πως όσοι κινούνται σε αυτόν το χώρο είναι ρηχοί.

Τέλος, αναφέρθηκε στο διαζύγιο των γονιών της και πώς αυτό επηρέασε τη δική της στάση απέναντι στο γάμο, δημιουργώντας της φοβία. "Τον τρέμω τον γάμο, δεν τον φοβάμαι απλά. Μου φαίνεται ότι όποια στιγμή κι αν παντρευτώ, δεν θα μπορέσω να αποφύγω ένα διαζύγιο", καταλήγει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR