counter

Νάνσυ Ζαμπέτογλου σε Ηλία Μαμαλάκη: "Σας στεναχωρήσαμε, το φέρω βαρέως σε όλη την ζωή μου"

Νάνσυ Ζαμπέτογλου σε Ηλία Μαμαλάκη: "Σας στεναχωρήσαμε, το φέρω βαρέως σε όλη την ζωή μου"
Νάνσυ Ζαμπέτογλου σε Ηλία Μαμαλάκη: "Σας στεναχωρήσαμε, το φέρω βαρέως σε όλη την ζωή μου"

Ο Ηλίας Μαμαλάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της Ερτ το απόγευμα της Πέμπτης 18/5.

Προς την αρχή της συνέντευξης η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος θέλησαν να συζητήσουν με τον σεφ ένα θέμα με παλαιότερη συνεργασία και το βάρος που φέρουν ακόμη.

 «Ήσαστε και οι δυο μαζί μία από τις πρώτες μου δημοσιογραφικές εμπειρίες. Την εποχή εκείνη μείναμε αρκετά χρόνια μαζί, δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς, πέρασα καλά. Ήταν και ένας άλλος κύριος μαζί σας, ο Πάνος Ζόγκας» είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Στη συνέχεια η Νάνσυ Ζαμπέτογλου παραδέχτηκε: «Ναι και μια φορά κιόλας σας στεναχωρήσαμε. Το φέρω βαρέως σε όλη την ζωή μου αυτό. Δεν ήταν δική μου ευθύνη αλλά σας είχαμε στεναχωρήσει. Νομίζω ότι ήταν η πρώτη φορά που έκλαψα τόσο πολύ στη δουλειά από τη στεναχώρια μου που πλήγωσα έναν άνθρωπο σαν εσάς».

Δείτε επίσης - Ηλίας Μαμαλάκης: "Τρεις δημοσιογράφοι που αγαπούσα, με πρόδωσαν"

«Θα πω το εξής περιστατικό. Εγώ προσωπικά τον άνθρωπο αυτόν που δημιούργησε τότε όλη αυτή την κατάσταση, τον έχω συγχωρέσει και έχουμε μιλήσει και έχουμε προχωρήσει. Γίνεται αυτό που γίνεται και φεύγω να πάω μια εκδρομή τον γύρο των οινοποιιών του Μπορντό» πρόσθεσε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

«Να εξηγήσουμε λίγο όμως τι είχε γίνει. Δουλεύαμε μαζί κάπου και τελείως κάπως η σχέση αυτή λίγο απότομα» αποκάλυψε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τότε ο Ηλίας Μαμαλάκης είπε: «όταν ήμουν σε ένα μέρος με κρασιά, χτυπάει το κινητό μου και μου έγινε η πρόταση για το Στην Κουζίνα Ολοταχώς».

Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR