counter

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Αποκαλύπτει πώς νιώθει ο Νάσος Γαλακτερός μετά τη συμμετοχή του γιου του στο Survivor

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Αποκαλύπτει πώς νιώθει ο Νάσος Γαλακτερός μετά τη συμμετοχή του γιου του στο Survivor
Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Αποκαλύπτει πώς νιώθει ο Νάσος Γαλακτερός μετά τη συμμετοχή του γιου του στο Survivor

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και την Έλενα Πολυκάρπου μίλησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον γιο του συζύγου της, Νάσου Γαλακτερού, Παύλο, ο οποίος πήρε μέρος στο Survivor και βρίσκεται τώρα στον Άγιο Δομίνικο και την κόκκινη ομάδα.

«Ο Παύλος, ο γιος του άντρα μου που ζούμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια είναι τώρα στο Survivor. Δεν μας είπε όταν έκανε την αίτηση γιατί μας το έλεγε τα προηγούμενα χρόνια. Δεν λέγαμε “όχι” γιατί είχαμε κάτι με το Survivor, αλλά γιατί ήταν πολύ μικρός. Όταν τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν να κάνει ένα video για το Survivor μας χρειάστηκε και μας είπε “παιδιά σας το είπα; Δεν σας το είπα. Έχω κάνει αίτηση για το Survivor και μου ζήτησαν ένα video να το κάνω;» Τον ρωτήσαμε “θέλεις;” και μας είπε “θέλω”.

Όλο αυτό μας φαίνεται σουρεάλ, ότι καθόμαστε όλοι μαζί στην τηλεόραση να δούμε τον Παύλο. Μας φαίνεται παράξενο. Η αδελφή του η Σόφη δεν το είπε σε κανέναν. Όταν εγώ το είπα σε μερικούς, γιατί μας είχε πει η παραγωγή να μην το πούμε σε κανέναν μέχρι να φύγει, όταν το είπα στον Θανάση έλεγε η Σοφία “Μη! Είπε ο Παύλος να μην το πούμε πουθενά”. Τον προστάτεψε», είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η πρώτη αντίδραση της αδελφής του Παύλου, ήταν να του ζητήσει να μην πάει στο Survivor. Ωστόσο στη συνέχεια, άλλαξε γνώμη.

Ακόμη, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αποκάλυψε πώς νιώθει ο Νάσος Γαλακτερός μετά τη συμμετοχή του γιου του στο Survivor: «Ο Παύλος είναι πολύ δεμένος με τον μπαμπά του και είναι η πρώτη φορά που δεν έχουν επαφή. Ο Νάσος έχει αγωνία για το φαγητό του, πώς θα κοιμάται και όλα αυτά. Αλλά και για όλα όσα συμβαίνουν εκεί, τα μαναφούκια, που δεν είναι στη ζωή μας όλα αυτά».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR