counter

Νάνσυ Αλεξιάδη - Νικόλας Αγούδημος: Ξανά μαζί!

Νάνσυ Αλεξιάδη - Νικόλας Αγούδημος: Ξανά μαζί!
Νάνσυ Αλεξιάδη - Νικόλας Αγούδημος: Ξανά μαζί!

Ξανά μαζί φαίνεται πως είναι η Νάνσυ Αλεξιάδη και ο Νικόλας Αγούδημος, μετά από σειρά χωρισμών κι επανασυνδέσεων. Το ζευγάρι φαίνεται πως πριν από έναν περίπου χρόνο αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, αλλά τελικά κατάλαβαν πως δεν μπορεί ο ένας χωρίς τον άλλον. Μάλιστα είχε γραφτεί πως Αλεξιάδη και Αγούδημος είχαν αρραβωνιαστεί και θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2012. Αυτά όμως δεν συνέβησαν ποτέ. Η τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση ήταν πριν από έναν περίπου χρόνο κι ύστερα ήρθε ο χωρισμός.

Το βράδυ του Σαββάτου 28 Δεκεμβρίου, η Νάνσυ Αλεξιάδη και ο Νικόλας Αγούδημος διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Στέλιος Ρόκκος. Οι δυο τους δεν επέλεξαν κάποιο κεντρικό τραπέζι, αλλά έναν καναπέ στην μέση του νυχτερινού κέντρου και φαίνεται πως απολάμβαναν τις επιτυχίες των δύο τραγουδιστών.

Πριν μερικά χρόνια, η Νάνσυ Αλεξιάδη είχε βάλει σε δεύτερη μοίρα τα επαγγελματικά της και είχε μετακομίσει στο εξωτερικό για χάρη του Νικόλα Αγούδημου. Μετά τον χωρισμό τους είχε επιστρέψει στην Ελλάδα, γυρνώντας νέα σελίδα στην ζωή της. Για να δούμε πόσο θα κρατήσει η σχέση τους και αν αυτή τη φορά θα οδηγηθούν στην εκκλησία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR