counter

Νανά Παλαιτσάκη: Ξεπέρασε τον κορονοϊό - Τα εμβόλιο και συμπτώματα που συνεχίζουν να την ταλαιπωρούν

Νανά Παλαιτσάκη: Ξεπέρασε τον κορονοϊό - Τα εμβόλιο και συμπτώματα που συνεχίζουν να την ταλαιπωρούν
Νανά Παλαιτσάκη: Ξεπέρασε τον κορονοϊό - Τα εμβόλιο και συμπτώματα που συνεχίζουν να την ταλαιπωρούν

Στις 21 Οκτωβρίου η Νανά Παλαιτσάκη ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, παρότι πλήρως εμβολιασμένη. Η δημοσιογράφος, μετά από μια περίοδο απομόνωσης, ξεπέρασε τη νόσο, παρότι ακόμη δεν έχει όσφρηση και γεύση.

Η ίδια μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στους δημοσιογράφους αποκάλυψε: «Ευτυχώς το πέρασα στο σπίτι. Μέχρι τώρα δε μπορώ να μυρίσω και δε μπορώ να καταλάβω τι τρώω. Ήμουν πλήρως εμβολιασμένη. Διαγνώστηκα με τη μετάλλαξη Δέλτα. Τι κατάρες έφαγα όταν είπα ότι εμβολιάστηκα, δεν φαντάζεστε».

Λίγες ημέρες πριν, η Νανά Παλαιτσάκη, με μια μακροσκελή της ανάρτηση είχε γράψει σχετικά με τον κορονοϊό: «Από σήμερα ελεύθερη, χωρίς περιοριστικούς όρους. Είμαι πια αρνητική στον covid. Λοιπόν Έχουμε και λέμε : Είχα εμβολιαστεί και επρόκειτο να κάνω 3η δόση. Δεν θέλω να πείσω κανέναν για το αν πρέπει να εμβολιαστεί. Να ρωτήσει ο καθένας τον γιατρό του. Εγώ ΑΝ δεν είχα εμβολιαστεί, εξαιτίας του υποκειμένου αιματολογικου μου θέματος, θα είχα μπει νοσοκομείο. Επειδή στα social, πάρα πολλοί, προτείνουν φάρμακα, αντιβιώσεις και γιατροσόφια, ενημερώστε μόνο τον γιατρό σας και να πάρετε μόνο την θεραπεία που συστήνει. Τα συμπτώματα σε μένα αρχικά ήταν μόνο φτέρνισμα και ατονία. Ευτυχώς που έκανα rapid . Βγήκε θετικό και έκανα αμέσως μοριακό Ήταν Δέλτα μετάλλαξη και είχα πολύ υψηλό φορτίο. ΑΝ δεν είχα περιοριστεί αμέσως, θα το είχα πιθανόν μεταδώσει σε πολλούς. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί, που δεν τσεκάρουν αν το "κρυολόγημα " είναι covid. Έτσι κυκλοφορούν, έτσι μεταδίδουν, έτσι εξαπλώνεται ο ιός. Προσέξτε τους εαυτούς σας. Σεβαστείτε τους δικούς σας. Μιλήστε με τον γιατρό σας. ( Δεν έχω όσφρηση, δεν έχω γεύση, είτε χώμα φάω είτε σοκολάτα είναι το ίδιο) Περαστικά σε όσους είστε στο κρεββάτι».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR