counter

Νανά Παλαιτσάκη: Η νέα φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου και το μήνυμά της

Νανά Παλαιτσάκη: Η νέα φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου και το μήνυμά της
Νανά Παλαιτσάκη: Η νέα φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου και το μήνυμά της

Στο νοσοκομείο παραμένει η Νανά Παλαιτσάκη μετά το βαρύ καρδιακό επεισόδιο που υπέστη το απόγευμα του Σαββάτου και εισήχθη στο νοσοκομείο.

Η δημοσιογράφος ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος, ενώ συγγενικό της πρόσωπο τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι της. Αμέσως κάλεσε το EKAB και έπειτα η ίδια μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο.

Το μεσημέρι της Κυριακής, στενοί της συνεργάτες αποκάλυψαν πως η κατάστασή της παραμένει σταθερή, ενώ την ίδια μέρα η Νανά Παλαιτσάκη έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στα social media.

Χθες, η Νανά Παλαιτσάκη έκανε μια νέα δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και ευχαρίστησε τους ανθρώπους που την φροντίζουν αλλά και αυτούς που της στέλνουν μηνύματα στήριξης.

Σήμερα και συγκεκριμένα πριν από μερικές ώρες η Νανά Παλαιτσάκη πόσταρε μια νέα φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, στο οποίο απεικονίζεται η ίδια με τα ιατρικά καλώδια στο στήθος της

«Υπάρχουν πολλοί τρόποι ν αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα, παρα πολλοί.... Εγώ σήμερα νιώθω ότι τα πολυχρωμα καλώδια είναι πολυ πρωτοποριακό κόσμημα για το ντεκολτέ Θέλω ο κοσμηματοπωλης Lefteris Andriopoulos να δημιουργήσει για το καλοκαίρι... Κόσμημα πανω σε αυτή την ιδέα. Αγαπες μου να έχετε πιστη στο Θεό, να θυμάστε ότι τίποτα δεν μένει για παντα ουτε τα καλά ουτε τα άσχημα . Να ξέρετε πάντως ότι δίνω "σκληρή " μάχη για καφέ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Νανά Παλαιτσάκη.

Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR