counter

Ναι στην άνεση… Όχι.. στην εμφάνιση! Ακόμη μία star βγήκε στους δρόμους με τις παντόφλες

Ναι στην άνεση… Όχι.. στην εμφάνιση! Ακόμη μία star βγήκε στους δρόμους με τις παντόφλες
Ναι στην άνεση… Όχι.. στην εμφάνιση! Ακόμη μία star βγήκε στους δρόμους με τις παντόφλες

Είναι star, είναι διάσημες και πολλές από αυτές αποτελούν πρότυπα του στυλ, αφού ο γυναικείος πληθυσμός πολλές φορές ακολουθεί πιστά τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Η νέα μόδα που χτύπησε τις star του Hollywood τώρα είναι η παντόφλα. Εκεί που τη χρησιμοποιούσαν μόνο στο σπίτι τους για τους συζύγους τους τώρα κατέχει την πρώτη θέση στην γκαρνταρόμπα τους και βγαίνουν στους δρόμους με αυτές χωρίς ενοχές.

Την συγκεκριμένη μόδα απ ‘ότι φαίνεται έχει υιοθετήσει και η λατίνα Jennifer Lopez η οποία απαρνήθηκε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της και κυκλοφορεί στους δρόμους με τις παντόφλες της. Λέει Ναι στην άνεση και Όχι στην εμφάνιση.

Η διάσημη εκρηκτική star αυτόν τον καιρό τρέχει και δε φτάνει εν όψει της καινούριας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί κάτι που αναμφισβήτητα την έχει κουράσει. Το χύμα και το απλό look είναι προτιμότερο από κάτι φορτωμένο βγαλμένο από την υπερβολή. Αλλά η παντόφλα αγγίζει το άλλο άκρο.

Πρόκειται για ταινία θρίλερ με τον τίτλο "The Boy Next Door" όπου θα δούμε τη 44χρονη τραγουδίστρια – ηθοποιό του Hollywood  να υποδύεται μία χωρισμένη μητέρα, η οποία εμπλέκεται ερωτικά με νεαρό γείτονά.

Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι απαθανάτισε την Jennifer Lopez στα γυρίσματα της ταινίας με την star να περιφέρεται με τις παντόφλες της. Φορώντας ένα πουκάμισο μακρύ που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της, η ηθοποιός αισθανόταν πιο άνετη από ποτέ με τις γκρι παντόφλες της.

Είναι κατανοητό ότι οι star κουράζονται και δεν είναι σε θέση να στέκονται όλη μέρα σε 15ποντα αλλά αυτή η εμφάνιση δεν παραπέμπει στην σέξι λατίνα τραγουδίστρια. Η γούνινη παντόφλα κάνει το στυλ της ατημέλητο και δε θυμίζει την εκρηκτική Jennifer Lopez που τραβάει τα βλέμματα πάνω της.

Εκτός από τα παπούτσια η σέξι μαμά απαλλάχτηκε και από τα extension της αφού τα μαλλιά της ήταν πιο κοντά και λιγότερα από αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Μετά από τα κρούσματα πολλών διασήμων γυναικών που εμφανίζουν συμπτώματα φαλάκρας πολλές star του  Hollywood η μια μετά την άλλη αποχωρίζονται τα πρόσθετα μαλλιά που τους χαρίζουν μια πλούσια και εντυπωσιακή κόμη. Η Jennifer Lopez παραμένει πιστή στις αφέλειες και επιστρέφει στο πιο σκούρο καστανό μαλλί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR