counter

Ναι, η Alessandra Ambrosio αγγίζει την τελειότητα!

Ναι, η Alessandra Ambrosio αγγίζει την τελειότητα!
Ναι, η Alessandra Ambrosio αγγίζει την τελειότητα!

Αυτές τις μέρες, το πανέμορφο μοντέλο έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας, μιας και κάνει τη μία φωτογράφηση πίσω από την άλλη και το υλικό από τα παρασκήνια ρέει άφθονο! Αυτή τη φορά, οι λήψεις μας έρχονται από το εξωτικό, ηλιόλουστο Malibu στο οποίο η Ambrosio πραγματοποίησε μία ακόμα φωτογράφιση για χάρη της Victoria’s Secret.

 

Η εκθαμβωτική βραζιλιάνα ήταν σε απίστευτα κέφια και δε σταματούσε να λέει πόσο πολύ της αρέσει να ποζάρει κάτω από τον ήλιο και πόσο τυχερή είναι που κάνει τη συγκεκριμένη δουλειά! Χωρίς να χάνει καιρό, πρόβαρε τα bikini ένα προς ένα κάτω από τον καλιφορνέζικο ήλιο και κατέληξε σε αυτό εδώ το μικροσκοπικό μαύρο μαγιουδάκι με το οποίο πραγματικά ξεσάλωσε! Η Ambrosio δε σταμάτησε ούτε λεπτό να γελά και να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό παίζοντας με τα πλούσια καστανά μαλλιά της τα οποία έλαμπαν κάτω από τον ήλιο.

 

Το έντονο κόκκινο lipstick έδινε μια ακόμα πιο καλοκαιρινή διάσταση στο outfit της υπέροχης Alessandra η οποία φρόντισε να μας χαρίσει μία από τις ομορφότερες φωτογραφίσεις της καριέρας της! Προς το παρόν, θα αρκεστούμε στα backstage, αλλά η αλήθεια είναι πως ανυπομονούμε να τη δούμε ολοκληρωμένη με το που θα δοθεί στη δημοσιότητα!  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR