counter

Ναι, έχω μεγάλα οπίσθια... Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό!

Ναι, έχω μεγάλα οπίσθια... Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό!
Ναι, έχω μεγάλα οπίσθια... Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό!

«Η επίθεση απέναντί μου ήταν άδικη… Έχω μεγάλα οπίσθια… Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό!», απαντά η πληθωρική Kelly Brook στην αγγλίδα celebrity Katie Price, συμπληρώνοντας πως είχε πολλούς υποστηρικτές σε αυτή της τη δήλωση!  

 

Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε η Kelly Brook να πάρει τόσο σοβαρά τη δήλωση της Katie Price, απ’ ότι φαίνεται, όμως, το κατά τ’ άλλα πανέμορφο μοντέλο παρεξηγήθηκε και ολοκληρώνοντας τη απάντησή της, δήλωσε, πως οι γυναίκες θα πρέπει να υποστηρίζουν η μία την ομορφιά της άλλης και να μην χάνουν τον καιρό τους ψάχνοντας αφορμές για τέτοιου είδους μικρότητες!

 

Πιο αναλυτικά, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο αγγλικό περιοδικό OK!, η Kelly δήλωσε: «Η επίθεση που δέχτηκα ήταν άδικη… Με αφορμή αυτή, πολλές γυναίκες έσπευσαν να με υποστηρίξουν και να με εμψυχώσουν λέγοντας πως τους αρέσει το σώμα μου… Συγκινήθηκα πολύ… Είναι δύσκολο να είσαι 33 και να εργάζεσαι ακόμα ενεργά στον χώρο του modeling…».

Όλα ξεκίνησαν όταν η Katie Price –γνωστή λάτρης της λιποαναρρόφησης– δήλωσε πως εξεπλάγην όταν είδε πόσο «μεγάλη» είναι η Kelly… Την κατηγόρησε, μάλιστα, πως έπεσε στο φαγητό για παρηγοριά αμέσως μετά τον χωρισμό της με τον Tom Evans, ενώ, δεν παρέλειψε να πει πως ακόμα και… τεράστια, η Kelly παραμένει «καυτή». Τέλος, σε μια ύστατη προσπάθεια να «συμβιβάσει κάπως τα πράγματα», δήλωσε πως αποτελεί πρότυπο για τα νέα κορίτσια χάρη στις καμπύλες της.  

Η δικής μας γνώμη; Η Kelly Brook μας αρέσει ακριβώς έτσι όπως είναι! Πληθωρική, sexy και… με μεγάλα οπίσθια! Γιατί να το κρύψουμε άλλωστε…;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR