counter

Νάγια Κοντοστεργίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το GNTM

Νάγια Κοντοστεργίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το GNTM
Νάγια Κοντοστεργίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το GNTM

Tα 20 μοντέλα του GNTM βρέθηκαν σε μια άλλη εποχή καθώς το concept της δεύτερης φωτογράφισης- αποχώρησης ήταν ένα στυλιστικό ταξίδι στα drive through diners της Αμερικής των 60’s. Τα κορίτσια κλήθηκαν να μπουν στο ρόλο μιας σερβιτόρας εκείνης της εποχής και να σερβίρουν στον οδηγό Χρήστο Μπίρμπα την Pizza, που έχει παραγγείλει.

Στο τέλος της ημέρας, η πόρτα του GNTM 5 έκλεισε για ένα ακόμη κορίτσι. Αυτή που είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια και αναγκάστηκε να μαζέψει τα πράγματά της και να εγκαταλείψει το σπίτι ήταν τελικά η Νάγια Κοντοστεργίου.

Λίγη ώρα μετά την τηλεοπτική της αποχώρηση από το GNTM, η 18χρονη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, στην οποία ευχαρίστησε τους κριτές και τους ανθρώπους της παραγωγής, ενώ έγραψε: «Ένα πανέμορφο ταξίδι, αν και σύντομο, έφτασε στο τέλος του για εμένα. Τόσα χρόνια, περίμενα πως και πως να έρθει η στιγμή που θα βρεθώ κι εγώ μέσα σε αυτό το σπίτι, θα κάνω αυτές τις δοκιμασίες και θα γνωρίσω αυτούς τους ανθρώπους. Είμαι πολύ περήφανη και ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να ζήσω αυτή τη μοναδική εμπειρία και να αφήσω το στίγμα μου, το πραγματικό ταξίδι ξεκινάει τώρα… Να κυνηγάτε τα όνειρα σας και να μην το βάζετε κάτω, όσα εμπόδια κι αν βρεθούν στον δρόμο σας, αν το θέλετε πραγματικά θα το καταφέρετε. Και πάνω απ’ολα, να είστε αληθινοί».

Ποια είναι η Νάγια Κοντοστεργίου

Η 18χρονη Νάγια ζει στη Νέα Σμύρνη και μόλις τελείωσε το σχολείο. Έχει ακόμα τρία αδέλφια, ένα κοριτσάκι από τη μαμά της και δύο αγοράκια από τον μπαμπά της. Στο GNTM μπήκε για να πάρει το βάπτισμα του πυρός στο μόντελινγκ, μιας και περίμενε να τελειώσει το σχολείο για  να ακολουθήσει το όνειρο της, που δεν είναι άλλο από τη μόδα. Όταν ήταν μικρή ήταν αθλήτρια της ρυθμικής ενώ το παρατσούκλι της ήταν «Ποκαχόντας». Η ίδια δηλώνει πεισματάρα, φιλόζωη, προσαρμόσιμη και κοινωνική ενώ θεωρεί ότι  το χαρακτηριστικό της είναι η επικοινωνία.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR