counter

Μυστηριώδης ληστεία με... μάρτυρα τον Γιάννη Πάριο. Τι λένε νέα δημοσιεύματα

Μυστηριώδης ληστεία με... μάρτυρα τον Γιάννη Πάριο. Τι λένε νέα δημοσιεύματα
Μυστηριώδης ληστεία με... μάρτυρα τον Γιάννη Πάριο. Τι λένε νέα δημοσιεύματα

Γιάννης Πάριος

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος" στο φύλλο της Τετάρτης 26 Σεπτεμβρίου, μια περίεργη ληστεία, στην οποία εμπλέκεται το όνομα του τραγουδιστή Γιάννη Πάριου, απασχολεί απο χθές την Ασφάλεια Αττικής.

Αφορμή της αστυνομικής έρευνας στάθηκε η καταγγελία ενός οδηγού οχήματος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είναι συνεργάτης του δημοφιλούς τραγουδιστή και ότι έπεσε θύμα ληστείας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, πάνοπλοι κουκουλοφόροι έκλεισαν το δρόμο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε στην οδό Προμηθέως, στη Γλυφάδα, αρπάζοντάς του με τη βία χαρτοφύλακα που περιείχε περίπου 40.000 ευρώ. Αμέσως μετά την επίθεση, κατεφυγε στο αστυνομικό τμήμα όπου κατήγγειλε τη ληστεία, η οποία έγινε σε μικρή απόσταση από το σπίτι του τραγουδιστή, χωρίς ωστόσο να δώσει άλλες διευκρινίσεις για την προέλευση των χρημάτων.

Αν και επίσημα, κατά τους ισχυρισμούς του θύματος, δεν φαίνεται ο γνωστός τροβαδούρος να ήταν συνεπιβάτης, εν τούτοις η Αστυνομία στρέφει τις έρευνες της προς κάθε κατεύθυνση, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι την ώρα της ληστείας ο ίδιος επέστρεφε σπίτι του ύστερα από συναυλία που είχε δώσει στα Γιάννενα την περασμένη Κυριακή. Ωστόσο, από το περιβάλλον του Γιάννη Πάριου διαρρέεται πως ούτε ο ίδιος ούτε κάποιος συνεργάτης του έπεσαν ποτέ θύμα ληστείας.

Επιπροσθέτως, λένε πως πρόκειται για παρανόηση από το γεγονός ότι βρέθηκε μάρτυρας ληστείας και συνέδεσαν την παρουσία του με το γεγονός.

Η Αστυνομία πραγματοποιεί εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών στα βόρεια και νότια προάστια της Αττικής. Μέχρι αργά χτες το βράδυ, πάντως, δεν είχε συλληφθεί κανείς, ενώ εκτιμάται ότι η συμμορία αποτελείται από σεσημασμένους κακοποιούς που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές. Τις έρευνες έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττική.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR