counter

Μύρωνας Στρατής: "Το σωστό είναι η γυναίκα να μην είναι μόνο μαμά αλλά και σύντροφος"

Μύρωνας Στρατής: "Το σωστό είναι η γυναίκα να μην είναι μόνο μαμά αλλά και σύντροφος"
Μύρωνας Στρατής: "Το σωστό είναι η γυναίκα να μην είναι μόνο μαμά αλλά και σύντροφος"

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη» στο Mega ο Μύρωνας Στρατής και στην δημοσιογράφο, Δήμητρα Καλφούντζου.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον 3χρονο γιο του αλλά και στη νέα του ζωή μαζί του την οποία όπως είπε απολαμβάνει πολύ!

Όσα είπε ο Μύρωνας Στρατής

«Πλέον τη ζωή μου ορίζουν τα θέλω του παιδιού και το απολαμβάνω. Η ζωή δεν είναι ρομαντική κομεντί, υπάρχουν στιγμές που κουράζεσαι. Προσπαθώ να δίνω ερεθίσματα στον μικρό και να έχει γεμάτη ζωή. Μου είχε κάποτε η λύδια Παπαϊωάννου: “το παιδί δεν θα το σκεφτείς πολύ, εάν είσαι σε μια ωραία σχέση κάνε το”. Εάν ένα ζευγάρι έχει φτάσει σε τέλμα μπορεί να είναι δύσκολα τα πράγματα. Το σωστό είναι η γυναίκα να μην είναι μόνο μαμά να είναι σύντροφος, ένας άνθρωπος που θες να περνάς χρόνο μαζί του» είπε αρχικά ο Μύρωνας Στρατής.

«Παράλληλα έχει έρθει στη ζωή μου και η γαστρονομία και η ηλεκτρονική μουσική. Όσο μεγαλώνω αντιλαμβάνομαι ότι αυτό που ζούμε έχει μικρή διάρκεια και είναι κρίμα να είμαστε ανοιχτοί σε νέες συγκινήσεις» πρόσθεσε ο Μύρωνας Στρατής.

Δείτε επίσης - Μύρωνας Στρατής: Η γνωριμία και ο γάμος με την Κατερίνα Ζαπάρδα και η επιθυμία του για δεύτερο παιδί

Στο τέλος, ο τραγουδιστής κατέληξε: «Τον γιο μου που τώρα γίνεται 3 ετών θα προσπαθήσω να τον κάνω «ελεύθερο πνεύμα». Είναι ωραίο να είσαι ελεύθερος. Στον γιο μου θα πω ότι μπορείς να κάνεις οτιδήποτε θέλεις από τη στιγμή που δεν παρανομείς και το κάνεις με αξιοπρέπεια».

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη του Μύρωνα Στρατή:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR