counter

Μύρωνας Στρατής: Μιλάει πρώτη φορά για τη γέννηση του γιου του

Μύρωνας Στρατής: Μιλάει πρώτη φορά για τη γέννηση του γιου του
Μύρωνας Στρατής: Μιλάει πρώτη φορά για τη γέννηση του γιου του

Πριν από 20 περίπου ημέρες, ο Μύρωνας Στρατής έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά. Η σύντροφος του τραγουδιστή, Κατερίνα, έφερε στον κόσμο πρόωρα ένα υγιέστατο αγοράκι που ήδη έχει κλέψει την καρδιά των γονιών του.

Ο τραγουδιστής δεν έχει μιλήσει μέχρι στιγμής δημόσια για τον γιο του, ούτε έχει κάνει ακόμη κάποια ανάρτηση.

Ο ίδιος ωστόσο αναφέρθηκε στη γέννηση του γιου του μέσα από το κανάλι του στο YouTube. Συγκεκριμένα ο Μύρωνας Στρατής, που εδώ και δύο χρόνια παρουσιάζει εκπομπή μαγειρικής στο κανάλι του στο YouTube, αναγκάστηκε να ολοκληρώσει νωρίτερα για φέτος τα γυρίσματα, λόγω… πελαργού.

Στο τελευταίο βίντεο που ανήρτησε, ο Μύρωνας Στρατής αναφέρεται πρώτη φορά στην γέννηση του γιου του και ανανεώνει το διαδικτυακό ραντεβού του με τους θαυμαστές του.

«Κυρίες και κύριοι, κανονικά έχουμε άλλα δύο επεισόδια Fagaki μέχρι να κλείσουμε για καλοκαίρι. Όμως είχαμε ένα ευχάριστο συμβάν. Και το Fagaki γίνεται… μωράκι! Πάνες και μπιμπερό παντού. Κλείνουμε νωρίτερα, μπαίνει το καλοκαίρι. Να είστε καλά…», λέει χαρακτηριστικά ο Μύρωνας Στρατής, ενώ στη συνέχεια, όταν ακούγεται το κλάμα ενός μωρού και ο ίδιος αναφέρει: «Παίρνω τα μπιμπερό, πάω προς τα μέσα και δεν χανόμαστε».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Μύρωνα Στρατή:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR