counter

Μυριέλλα Κουρεντή - Σπύρος Μπιμπίλας: “Έλυσαν” την μεταξύ τους παρεξήγηση – Η ανάρτηση της ηθοποιού

Μυριέλλα Κουρεντή - Σπύρος Μπιμπίλας: “Έλυσαν” την μεταξύ τους παρεξήγηση – Η ανάρτηση της ηθοποιού
Μυριέλλα Κουρεντή - Σπύρος Μπιμπίλας: “Έλυσαν” την μεταξύ τους παρεξήγηση – Η ανάρτηση της ηθοποιού

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και η Μυριέλλα Κουρεντή αποχώρησαν από τις θεατρικές παραστάσεις που θα συμμετείχαν καθώς θα συμμετάσχουν στο Survivor κι αυτό εξόργισε τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Συγκεκριμένα, μέσω της εκπομπής «Το πρωινό» είχε δηλώσει:

«Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ένα τρέιλερ μιας παράστασης που θα πρωταγωνιστώ εγώ και θα ανέβαινε στις 12 Δεκεμβρίου αλλά λόγω  της αποχώρησης του Γιάννη Χατζηγεωργίου μετατέθηκε και θα πάει στις 17. Ο Γιάννης έχει φύγει. Εγώ διαφωνώ με όλες τις αποχωρήσεις. Ξεκινήσαμε με αυτή του Άρη Σερβετάλη, τώρα έχουμε την αποχώρηση του Γιάννη και έχουμε όπως μαθαίνω και την αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή από άλλο θέατρο για να πάνε στα ριάλιτι. Αυτό πληροφορήθηκα εχθές για την Μυριέλλα Κουρεντή, αν την πάρετε τηλέφωνο θα μάθετε, δε μπορώ να μιλάω για άλλους ανθρώπους. Προσωπικά διαφωνώ με όλα τα ριάλιτι που εξευτελίζουν ανθρώπους και διαφωνώ και με τον Γιάννη που τον αγαπάω πάρα πολύ και συνεργαζόμαστε πάρα πολύ στα φιλανθρωπικά και τρέχει… Είναι ένα εξαιρετο παιδί που όμως αυτή τη στιγμή κάνει κάτι που θεωρώ απαράδεκτο και για το σωματείο και για εμένα προσωπικά. Δε θεωρώ σωστό οι ηθοποιοί να φεύγουν από τις θέσεις τους.Σέβομαι τα οικονομικά των ανθρώπων γιατί μόνο για οικονομικά γίνεται. Είναι άλλη παράμετρος το οικονομικό. Αν υπήρχαν συμβολικές συμβάσεις ισχυρές που δε μπορούμε να κάνουμε, δε θα φεύγανε τόσο εύκολα οι ηθοποιοί από τα συμβόλαιά τους γιατί θα είχαν ποινικές ρήτρες.  Ζούμε σε μια χαώδη κατάσταση που ο καθένας φεύγει όποτε θέλει από μια παράσταση. Για την τσέπη τους είναι σωστό, για το θέατρο ως έννοια είναι λάθος».

Η ηθοποιός αυτή τη φορά θέλησε να ξεκαθαρίσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι δεν έχει καμία κόντρα με τον Πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα γράφοντας: «Απεχθάνομαι τις ίντριγκες και δεν μου αρέσει καθόλου να αναπαράγεται το όνομά μου για κάποια “ανύπαρκτη” κόντρα που δεν υφίσταται στην πραγματικότητα, για αυτό σας παρακαλώ σταματήστε το εδώ.

Τον Σπύρο Μπιμπίλα τον αγαπώ, έχουμε υπάρξει συνεργάτες και έχουμε περάσει πολύ όμορφα στο παρελθόν, τον υπερθαυμάζω για την πορεία και για το έργο του τόσα χρόνια και δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ μας. Καλημέρα σε όλους!»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βλέποντας την ανάρτηση της Μυριέλλα Κουρεντή,ανέβασε τα λόγια της ηθοποιού στον δικό του λογαριασμό και έγραψε με την σειρά του: «Η ανάρτηση της αγαπημένης μου Μυριέλλα Κουρεντή δείχνει πως μεταξύ μας δεν υπάρχει καμιά κόντρα απλά έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η τηλεόραση προσπαθεί να εμφανίσει την διάσταση απόψεων ως προς τα ριάλιτι ότι είναι κόντρα. Η αλήθεια είναι ότι μας συνδέει φιλική μεγάλη αγάπη».

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR