counter

Μυριέλλα Κουρεντή: Ξεκαθαρίζει ποια είναι η σχέση της με τον Τζον Λυγνό και τον Γιώργο Κατσαούνη

Μυριέλλα Κουρεντή: Ξεκαθαρίζει ποια είναι η σχέση της με τον Τζον Λυγνό και τον Γιώργο Κατσαούνη
Μυριέλλα Κουρεντή: Ξεκαθαρίζει ποια είναι η σχέση της με τον Τζον Λυγνό και τον Γιώργο Κατσαούνη

Η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά την Τετάρτη 27 Απριλίου.

Η ηθοποιός και πρώην παίκτρια του Survivor παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή της και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιες είναι οι σχέσεις της με τον Γιώργο Κατσαούνη αλλά και τον Τζον Λυγνό.

Μυριέλλα Κουρεντή - Ξεκαθαρίζει ποια είναι η σχέση της με τον Τζον Λυγνό και τον Γιώργο Κατσαούνη

 «Όταν μπήκα στο Survivor δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα μπω για να φλερτάρω. Είμαι 35 ετών, 19 ετών μπήκα στο χρόνο και δεν έχω απασχολήσει ποτέ κανέναν με το οτιδήποτε. Ήταν όντως αυθόρμητο και συνέβη, αλλά συνέβη επειδή δεν περνούσα καλά στην ίδια την ομάδα. Είμαι ένας άνθρωπος που στη ζωή μου με βοηθά πολύ το φλερτ και η συντροφικότητα» δήλωσε αρχικά η Μυριελλα Κουρεντή.

«Με το μοντάζ που κάνουν δεν μπορείς να δεις τι έχει γίνει. Εμένα ξεκίνησαν να με ξενερώνουν πράγματα που έκανε ο Γιώργος Κατσαούνης στην ομάδα του. Είχα ανθρώπους δίπλα μου να μου λένε συνεχώς πως δεν ταιριάζουμε. Όταν τον γνώρισα κατάλαβα ότι είμαστε σαν την μέρα με τη νύχτα. Υπήρξε έλξη απλά στράβωσε το πράγμα όταν είδα πράγματα στον Γιώργο. Εγώ δεν ήθελα να προβάλλομαι και να συζητιέμαι για αυτό» πρόσθεσε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Τέλος, σχετικά με τη σχέση της με τον Τζον Λυγνό, η πρώην παίκτρια του Survivor εξομολογήθηκε: «Με αυτόν τον άνθρωπο είμαστε και συνεργάτες και έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Έχουμε τρομερή χημεία και αισθητική, υπάρχει κάτι, στο οποίο όμως δεν έχουμε βάλει ταμπέλα. Δεν είμαστε μαζί, ούτε ήμασταν. Με αυτό τον άνθρωπο έχω μία πολύ ιδιαίτερη σχέση, ονειρική».

Δείτε επίσης - Survivor Μυριέλλα Κουρεντή: Η ανάρτηση της στο Instagram μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα – “Σύντομα θα επανέλθω” 

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την Μυριέλλα Κουρεντή:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR