counter

Το "My Way" παίρνει τους δρόμους, στα βόρεια και δυτικά προάστια των Αθηνών

Το "My Way" παίρνει τους δρόμους, στα βόρεια και δυτικά προάστια των Αθηνών
Το "My Way" παίρνει τους δρόμους, στα βόρεια και δυτικά προάστια των Αθηνών

Η ταξιδιωτική, μαγειρική εκπομπή My Way που κέρδισε τις καρδιές των τηλεθεατών ήρθε για να μας χαρίσει ευχάριστα απογεύματα για  δεύτερη σεζόν, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17:00 στον Ant1, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Έκτορα Μποτρίνι με guest star τον Δημήτρη Σταρόβα.

Το My Way, συνεχίζει να αναζητά και να ανακαλύπτει τους πιο ξεχωριστούς γευστικούς προορισμούς. Το Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 17.00, παίρνει ξανά τους δρόμους και μας πάει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, στα βόρεια και δυτικά προάστια των Αθηνών.

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Έκτορας Μποτρίνι μας ξεναγούν στη γειτονιά του Έκτορα, το Χαλάνδρι. Το μενού περιλαμβάνει παέγια, τσουχτές Μάνης αλλά και μια βόλτα στο εστιατόριο του Γιάννη Λουκάκου. Γρηγόρης, Έκτορας και Δημήτρης πίνουν καφέ στο μαγαζί, που το όνομά του θυμίζει στον Γρηγόρη το ....NOMADS.

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, συναντάμε τηλεοπτικά τους παρουσιαστές μας, στα δυτικά προάστια, για γευστικότατο λιγκουίνι θαλασσινών, κολοχτύπα  με κριθαράκι και τόμαχοκ. Ακόμη: Μία απρόσμενη συνάντηση στο “My Way”,  με πολύ κέφι!

My Way:  Σάββατο 25  και Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 17.00, μόνο στον ΑΝΤ1!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR