counter

MY tv: Όλες οι εξελίξεις για την σειρά "Κύματα του έρωτα"

MY tv: Όλες οι εξελίξεις για την σειρά "Κύματα του έρωτα"
MY tv: Όλες οι εξελίξεις για την σειρά "Κύματα του έρωτα"

ΜY tv στα κύματα του έρωτα

Διαβάστε πρώτοι στο mytv που κυκλοφορεί την Πέμπτη 18 Ιουλίου:

H Λάρα βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα. Η Νέλα συνεχίζει τον πόλεμο εναντίον της νύφης της, ενώ ο Ντίνκο ετοιμάζεται να καταστρέψει τους Ζλατάρ. Σε ένα πάρτυ όμως οι μάσκες πέφτουν και οι αποκαλύψεις συνταράσουν τους πάντες...

O µήνας του µέλιτος για τον Γιακόβ και τη Λάρα τελειώνει απότοµα, καθώς εκείνος πρέπει να φύγει γιατί παρουσιάστηκε ένα µεγάλο πρόβληµα σε πλοίο των επιχειρήσεών του.

Επίσης διαβάστε στο mytv

Τα σατανικά σχέδια της Νέλα

Ενώ ο Γιακόβ προσπαθεί να βρει συµµάχους στο πλοίο, η Λάρα αισθάνεται έντονα την απουσία του. Παράλληλα, προσπαθεί να ζήσει σε έναν τεράστιο πύργο, όπου οι άνθρωποι που µένουν εκεί µοιάζουν να είναι εχθρικοί απέναντί της.

Ο Ντίνκο φτάνει στα άκρα

Όσο η κατάσταση στην οικογένεια των Ζλατάρ συνεχίζει να είναι έκρυθµη, ο Ντίνκο το εκµεταλλεύεται. Έτσι, συνεχίζει τα σχέδια εκδίκησης και εµπλέκεται πιο ενεργά στις υποθέσεις των Zλατάρ. Εκείνος το µόνο που θέλει είναι να καταστρέψει οικονοµικά την πλούσια οικογένεια και γι΄ αυτό προσπαθεί να προσεγγίσει τον αρχηγό της, δηλαδή τον Τόντσι.

Το πάρτι-παρωδία

Η Νέλα διοργανώνει ένα πάρτι για τον Τόντσι και ζητάει από τη Λάρα να παίξει πιάνο. Φυσικά, οι ενέργειες της Νικόλ είναι συµφωνηµένες µε τη Νέλα, όπως και η απόφαση της τελευταίας να επιτρέψει στη Λάρα να παίξει πιάνο. 

Διαβάστε περισσότερα στο Μy tv που κυκλοφορεί την Πέμπτη 18 Ιουλίου:

Εξώφυλλο MY tv 18_07

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR