counter

ΜΥ tv: Διαβάστε τις συγκλονιστικές εξελίξεις του τελευταίου επεισοδίου της σεζόν στο "Karadayi"

ΜΥ tv: Διαβάστε τις συγκλονιστικές εξελίξεις του  τελευταίου επεισοδίου της σεζόν στο "Karadayi"
ΜΥ tv: Διαβάστε τις συγκλονιστικές εξελίξεις του τελευταίου επεισοδίου της σεζόν στο "Karadayi"

Karadayi στο ΜΥtv 25/7

Η βιολογική µητέρα του Μαχίρ βρίσκεται στο σπίτι µε την Καντέρ, την κόρη που απέκτησε από τον δεύτερο γάµο της. Νωρίτερα η Καντέρ είχε περάσει από το γραφείο της Φεριντέ στα δικαστήρια, προκειµένου να της αφήσει έναν φάκελο που ήταν χρήσιµος για τη δίκη του Ναζίφ Καρά. Όµως η Φεριντέ έλειπε και η κοπέλα έφυγε χωρίς να αφήσει τίποτα. Το ίδιο βράδυ η Μαχπερί ειδοποιεί τη Σαφιγιέ, τη δεύτερη σύζυγο του Ναζίφ, να περάσει από το σπίτι της για να της δώσει τον φάκελο. Η τελευταία µε τη σειρά της ειδοποιεί τον Μαχίρ, που κρύβεται για να µην τον συλλάβουν. Οι δυο τους πηγαίνουν µε πολλές προφυλάξεις να συναντήσουν τη Μαχπερί, µόνο που αντικρίζουν ένα τραγικό θέαµα: Το σπίτι καίγεται!

Όταν η Φεριντέ πληροφορείται την απώλεια της µητέρας τού Μαχίρ, συγκλονίζεται. Μαθαίνοντας, µάλιστα, ότι η αιτία του θανάτου της ήταν η πυρκαγιά, ψάχνει να βρει αν ήταν εµπρησµός. Το πόρισµα της πυροσβεστικής υποστηρίζει ότι οφείλεται σε έκρηξη γκαζιού, όµως αυτές οι συµπτώσεις προβληµατίζουν τη Φεριντέ και τις συζητάει µε τον αδελφό της, τον Μελίχ.

Karadayi στο ΜΥtv 25/7

Λίγο πριν αρχίσει η κηδεία της Μαχπερί, ο Τουργκούτ δίνει εντολή να υπάρχει µεγάλη αστυνοµική δύναµη και σε περίπτωση που κάνει την εµφάνισή του ο Μαχίρ, να τον συλλάβουν. «Και φτερά να βάλει στα πόδια του, δεν θα του επιτρέψετε να φύγει», είναι η εντολή του Τουργκούτ προς τον αρχηγό της αστυνοµίας. Ο κόσµος έχει αρχίσει να µαζεύεται για την κηδεία. Ανάµεσά τους είναι και η µαυροντυµένη Φεριντέ, η οικογένεια Καρά και ο Εισαγγελέας Τουργκούτ, που συνοµιλεί µε τον αρχηγό της αστυνοµίας. Λίγο πιο πέρα βρίσκεται ο Μαχίρ µαζί µε τον φίλο του, τον αστυνοµικό Γιασίν. Ο τελευταίος προσπαθεί να τον αποτρέψει να εµφανιστεί στην κηδεία, όµως ο Μαχίρ είναι ανένδοτος.

Διαβάστε περισσότερα στο mytv που κυκλοφορεί:

Μy tv 25 Ιουλίου

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR