counter

My Style Rocks: Συγκλονίζει η Απολλεών με την εξομολόγησή της! "Η Απολλωνία είναι η κόρη που έχασα"

My Style Rocks: Συγκλονίζει η Απολλεών με την εξομολόγησή της! "Η Απολλωνία είναι η κόρη που έχασα"
My Style Rocks: Συγκλονίζει η Απολλεών με την εξομολόγησή της! "Η Απολλωνία είναι η κόρη που έχασα"

Μια εξομολόγηση έκανε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocksη Απολλεών. Η παίκτρια, που το κανονικό της όνομα είναι Αθηνά, όταν βρέθηκε μπροστά από τους κριτές αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια πως το Απολλεών προέρχεται από το Λεωνίδας, που είναι ο γιος της και το Απολλωνία που είναι η κόρη της που έχει χάσει.

Διαβάστε επίσης! My style Rocks: Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης! Αποχώρησε από το πλατό βγάζοντας το σακάκι του

My Style Rocks – Συγκλόνισε η Απολλεών για την κόρη της που έχει φύγει από τη ζωή

«Η Απολλεών είναι μια reborn περσόνα που συνέβη το 2021. Πάντα είμαι μια Αθηνά μέσα, γιατί αυτή με έφερε εδώ που είμαι, έχουν γίνει όμως κάποια πράγματα στη ζωή μου ακραία και αυτά έφτιαξαν αυτή που είμαι εγώ σήμερα. Πάντα έχω τις αρχές και την παιδεία μου και δεν πρόκειται αυτά να τα καταπατήσω για κανέναν. Αν βλέπετε έναν άνθρωπο τώρα λίγο πιο έντονο και ίσως να μην αρέσει, είναι γιατί πολλές φορές την ευγένεια μου νιώθω ότι μου την καβαλάνε. Αυτό δεν θέλω να συμβεί, γιατί η Απολλεών είναι μια περσόνα, η οποία συνέβη μέσα από πόνο

Για να φτάσω να είμαι αυτή που είμαι εδώ μπροστά σας έχω δουλέψει πάρα πολύ με τον εαυτό μου. Δεν είναι ψεύτικη, είναι όλες οι γυναίκες που έχω μέσα μου. Έχω πέσει στο πάτωμα πολλές φορές και έχω ξανασηκωθεί μόνη μου, χωρίς καμιά βοήθεια και καμία πλάτη. Και το ’21 συνέβησαν δυο τρία πολύ ακραία πράγματα στη ζωή μου και είπα πως, αν επιζήσω από εκείνα, θα με πάω εκεί ψηλά. Αυτό είναι που παλεύω καθημερινά, δεν κάνω καθόλου έκπτωση στον εαυτό μου και αυτή που είμαι… αυτή θα είμαι. Το Απολλεών προέρχεται από δυο ονόματα. Λεωνίδας είναι ο γιός μου και η Απολλωνία είναι η κόρη που έχασα λοιπόν», εξομολογήθηκε η Απολλεών και όλοι μέσα στο πλατό δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τη συγκίνηση τους.

«Ωχ Παναγία μου! Ωχ Παναγία μου! Μη μου λέτε τέτοια, ρε παιδιά… Εγώ φταίω που ρώτησα, έχω δυο κόρες», είπε ο Δημήτρης Σκουλός με δάκρυα στα μάτια.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR