counter

My Style Rocks: Ο Δημήτρης Σκουλός σε παίκτρια! "Μας κοροϊδεύεις μέσα στη μούρη μας"

My Style Rocks: Ο Δημήτρης Σκουλός σε παίκτρια! "Μας κοροϊδεύεις μέσα στη μούρη μας"
My Style Rocks: Ο Δημήτρης Σκουλός σε παίκτρια! "Μας κοροϊδεύεις μέσα στη μούρη μας"

Στο σημερινό επεισόδιο του “My style rocks”η Ειρήνη Καζάκη θέλησε να πει στον Δημήτρη Σκουλό ότι προσβλήθηκε με ένα σχόλιο που της είχε κάνει.

Συγκεκριμένα, ο κριτής στο προηγούμενο επεισόδιο της είχε πει ότι το look της είχε για να πάρει τα παπούτσια στο χέρι και να φύγει, κάτι που την ενόχλησε.

My Style Rocks – Όσα είπε ο Δημήτρης Σκουλός σε παίκτρια μετά το παράπονό της

Τότε, ο Δημήτρης Σκουλός απευθείας της απάντησε: «Το πήρες για προσβολή; Το θεώρησες προσβλητικό; Γιατί ένιωσες άσχημα αγάπη μου; Είναι πιο άσχημα το να έρχεσαι εδώ με κάποιον βοήθεια, με δανεικά ρούχα, σεταρισμένα από άλλον επτά μέρες και να μας κοροϊδεύεις μέσα στη μούρη μας; Δεν το κάνεις τώρα που το παραδέχτηκες πριν; Εγώ έχω διάθεση χιούμορ και να σου πω ότι το κόνσεπτ αυτό έχει πλάκα ενώ αυτό με τα ρόλερ δεν είχε. Εγώ δεν ήρθα να σε κοροϊδέψω μέσα στα μούτρα σου όπως το κάνεις εσύ! Και εγώ δεν αισθανόμουν πολλές φορές με αυτά που κάνεις και λες στα κορίτσια. Πολλές φορές έχω νιώθει προσβεβλημένος αλλά προσπαθώ να μπω στα παπούτσια σου και να σε καταλάβω».

Δείτε επίσης - Ο Δημήτρης Σκουλός για το GNTM και την Βίκυ Καγιά: "Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, έφευγα με πάρα πολλά νεύρα δεν θα το ξαναέκανα"

Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR