counter

My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Βασιλική Λιγνού, "Είμαι εδώ κόντρα στη γνώμη των γονιών μου"

My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Βασιλική Λιγνού, "Είμαι εδώ κόντρα στη γνώμη των γονιών μου"
My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Βασιλική Λιγνού, "Είμαι εδώ κόντρα στη γνώμη των γονιών μου"

Ένα ξέσπασμα είχε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks η Βασιλική Λιγνού.

Όταν παίκτρια βρέθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή ξέσπασε σε κλάματα, καθώς τόνισε πως δεν μπορεί άλλο με κάποιες συμπαίκτριές της.

Δείτε επίσης - My Style Rocks: Η Σελένη Φωτιάδη αποχώρησε έξαλλη από το πλατό, "Αυτό δεν θα μου το ξανακάνεις"

My Style Rocks – Ξέσπασε σε κλάματα η Βασιλική

«Δεν ξέρω γιατί όποτε έρχομαι εδώ, με πιάνει και το χάνω. Το χάνω πολύ όμως, το χάνω. Εσείς είστε άψογοι απλά για μένα αυτή η εβδομάδα είναι πάρα πολύ δύσκολη και δεν σας κρύβω ότι έχω έρθει εδώ ενάντια στη γνώμη των γονιών μου για να τους αποδείξω ότι θα είμαι δυνατή και δεν είμαι. Δεν μπορώ άλλο με κάποιες συγκεκριμένες συμπαίκτριες μου. Δεν έχω άλλη αντοχή. Δεν θέλω να κάνω ανακωχή. Εάν αυτό είναι ενάντια στον διαγωνισμό και πρέπει να αποβληθώ για αυτό, θα το υποστώ αλλά δεν μπορώ πραγματικά και δεν θέλω. Το λέω με όλη μου την καρδιά και την ειλικρίνεια», είπε αρχικά η Βασιλική και μετά από λίγο έβαλε τα κλάματα.

«Είμαι 31 και από τα 17 δουλεύω πολύ. Όταν λοιπόν δεν είμαι συνεπής στη δουλειά μου, δεν πηγαίνω στην ώρα μου να ανοίξω το μαγαζί, θα με διώξουν. Όταν λέω μόνιμα ψέματα για να δικαιολογηθώ, θα με διώξουν. Όταν αυτά μέσα σε τρία λεπτά καταρρίπτονται και αλλάζουν, επειδή είμαι τέτοιος άνθρωπος και δεν μπορώ να το δεχθώ, χάνω το δίκιο μου τις στιγμές που μπορεί να φωνάξω ή να ξεφύγω. Ούτε εμένα μου είναι ευχάριστο διότι ξέρω ότι μπορώ και να σταθώ σε έναν διάλογο και ότι έχω λόγο και τι έχω πάρει από το σπίτι μου και το ήθος μου και την ευγένεια μου. Εδώ όμως πολλές φορές τα έχω χάσει. Οπότε νιώθω πολλές φορές πως ούτε τους γονείς μου κάνω περήφανους με το να έρχομαι εδώ και να ουρλιάζω. Κάπως πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία, την οποία παλεύω να την βρω αλλά δεν μπορώ», συνέχισε η Βασιλική.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό απόσπασμα από το «My Style Rocks»:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR