counter

My Style rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Ανδριάνα Παναγιώτου - "Χώρισα για να έλθω εδώ"

My Style rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Ανδριάνα Παναγιώτου - "Χώρισα για να έλθω εδώ"
My Style rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Ανδριάνα Παναγιώτου - "Χώρισα για να έλθω εδώ"

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε τοMy style rocksτο απόγευμα της Παρασκευής μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα σήμερα, όταν η Ανδριάνα Παναγιώτου βρέθηκε απέναντι από τους κριτές θέλησε να κάνει μια ερώτηση στον Στέλιο Κουδουνάρη.

«Πιστεύετε σε εμένα;», ρώτησε η διαγωνιζόμενη του “My Style Rocks” τον κριτή με τον ίδιο να την ρωτά αν αυτή πιστεύει στον εαυτό της. Τότε η Ανδριάνα Παναγιώτου προχώρησε σε μια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Διαβάστε επίσης! Ανδριάνα Παναγιώτου - My Style Rocks: Το βιογραφικό, το ύψος & ηλικία της

«Πιστεύω πολύ σε εμένα, γιατί προσπαθώ κάθε ημέρα να είμαι διαφορετική. Για αυτό έπεσα σε πολλούς πειραματισμούς, οι οποίοι κάποιοι ήταν άστοχοι, κάποιοι μπορεί να γινόντουσαν προσβλητικοί καμιά φορά. Εννοώ ότι φέρνω πειραματισμούς. Κάποιοι είναι άστοχοι, κάποιοι είναι καλύτεροι. Ειδικά τις πρώτες εβδομάδες ήθελα κάθε μέρα να έρχομαι διαφορετική για να δείτε σε εμένα δυνατότητες και να μην βαριέστε.

Πιστεύω πολύ σε εμένα και έχω αλλάξει πράγματα στη ζωή μου για να είμαι εδώ. Πέρα από επαγγελματικές προτάσεις πάρα πολύ τιμητικές, που δεν έχω δεχθεί, γιατί μου αρέσει πολύ αυτό το σόου, χώρισα (σ.σ. για να έλθω εδώ). Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στη σχέση, απλώς δεν του άρεσε που δεν έχουμε χρόνο να βρεθούμε. Μου έκανε θέμα για τα ωράρια και επειδή αυτό το θέλω πάρα πολύ, όποιος δεν θέλει να είναι δίπλα μου, του ανοίγω την πόρτα και φεύγει», είπε η Ανδριάνα Παναγιώτου με δάκρυα στα μάτια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR