counter

My Style Rocks: Η ενόχληση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με διαγωνιζόμενη – “Θα μου την λες όταν ολοκληρώνω”

My Style Rocks: Η ενόχληση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με διαγωνιζόμενη – “Θα μου την λες όταν ολοκληρώνω”
My Style Rocks: Η ενόχληση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με διαγωνιζόμενη – “Θα μου την λες όταν ολοκληρώνω”

Πρεμιέρα έκανε στις 17:00 ο τέταρτος κύκλος τουMy Style Rocksκαι ήδη από σήμερα φάνηκε πως οι παίκτριες θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα.

Στο πρώτο επεισόδιο είδαμε, μάλιστα, την κριτή, Ηλιάνα Παπαγεωργίου να ενοχλείται με την Emilia Vodos και να της λέει να μην την διακόπτει την ώρα που μιλάει.

Δείτε επίσης - My Style Rocks: Αυτή είναι η παίκτρια που ξεχώρισε στο πρώτο επεισόδιο και αναδείχθηκε νικήτρια

My Style Rocks – Η ενόχληση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την Emilia Vodos

«Όταν πας να φας με έναν κορσέ δεν είσαι άνετη. Επίσης εγώ θεωρώ ότι ο κορσές δεν είναι στο νούμερό σου. Είναι καλύτερο να πάρεις κάτι που είναι στο μπούστο σου σωστό, θα έρθουν σερβιτόροι πάνω από το κεφάλι σου να σερβίρουν δεν είναι ανάγκη να σερβίρουμε όλοι παρέα. Εξαιρετικά βραδινό για να πας σε δείπνο», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την Emilia Vodos να την διακόπτει λέγοντας: Γιατί οι γυναίκες πρέπει να ντυνόμαστε πιο light για να πάμε σε δείπνο;».

Η κριτής τότε δεν έκρυψε την ενόχληση της, καθώς απάντησε στην διαγωνιζόμενη: «Με ρωτάς την άποψή μου, θες να σου την πω ή όχι; Θα μου την λες όταν ολοκληρώνω καταρχάς, μην είσαι γλωσσού. Το look σου το θεωρώ υπερβολικό για εκεί που θα πας, συνεννοηθήκαμε;».

 

Ποια είναι η Emilia Vodos Ηλικία: 25 ετών Επάγγελμα: Σύμβουλος επενδύσεων Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βούλα ενώ πλέον μοιράζει το χρόνο της της ανάμεσα στην Ελλάδα και το Μαϊάμι. Η μόδα μπήκε από πολύ νωρίς στη ζωή της καθώς οι γονείς της ταξίδευαν συχνά για shopping. Οι στιλιστικές της συνήθειες κινούνται στο άσπρο-μαύρο και το My Style Rocks είναι για εκείνη μία προσωπική πρόκληση. Έχει ακριβό γούστο και δεν φοβάται να το δείξει και να το υπερασπιστεί. Θέλει να φτάσει μέχρι τον τελικό. Πιστεύει πως θα φέρει πολύ δυνατές εικόνες γιατί έχει πολύ πλούσια γκαρνταρόμπα αλλά και πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Έχει μεγάλη αδυναμία σε τσάντες και παπούτσια, τα οποία είναι μόνο επώνυμα brands. Σε μία casual εμφάνιση μπορεί να συνδυάσει fast fashion και επώνυμα brands. Όταν κάτι προσβάλλει την αισθητική της βγάζει έναν άλλο χαρακτήρα. Ομολογεί πως το πιο δύσκολο κομμάτι θα είναι τα λόγια των κριτών καθώς δεν έχει συνηθίσει να σχολιάζουν την εξωτερική της εμφάνιση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR