counter

My Style Rocks: Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης "Εμένα δεν θα με ειρωνεύεσαι, κατάλαβες τι σου είπα;"

My Style Rocks: Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης "Εμένα δεν θα με ειρωνεύεσαι, κατάλαβες τι σου είπα;"
My Style Rocks: Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης "Εμένα δεν θα με ειρωνεύεσαι, κατάλαβες τι σου είπα;"

Στο νέο επεισόδιο του “My Style Rocks” το απόγευμα της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου υπήρξε μια ένταση μεταξύ του Στέλιου Κουδουνάρη και της Βασιλικής.

Συγκεκριμένα, όταν η διαγωνιζόμενο στάθηκε απέναντι από την κριτική επιτροπή για να ακούσει τα σχόλια για την εμφάνισή της, ο σχεδιαστής θεώρησε ειρωνικό το ύφος της.

My Style Rocks - “Χαμός” ανάμεσα σε Κουδουνάρη και Βασιλική

«Με ειρωνεύεσαι; Σε ρωτάω! Με ειρωνεύεσαι;», είπε με έντονο ύφος ο Στέλιος Κουδουνάρης με τη Βασιλική να απαντάει: «Καθόλου».

«Ωραία, χαίρομαι που ήταν η ιδέα μου», πρόσθεσε ο Στέλιος Κουδουνάρης με την Βασιλική να δηλώνει πως δεν καταλαβαίνει τον λόγο του εκνευρισμού του.

«Δεν θα σε δικάσω γιατί δεν είναι η δουλειά μου αυτή. Εάν χθες είχα τη δυνατότητα να σου μιλήσω γι’ αυτό που έκανες χθες θα σου μιλούσα διαφορετικά. Εγώ το άφησα και είμαι εδώ να κάνω τη δουλειά μου. Εάν εσύ έχει τη μύγα και μυγιάζεσαι καλά θα κάνεις να δεις με τον εαυτό σου αυτά τα πράγματα και αν δεν αισθάνεσαι καλά με τη δική σου συμπεριφορά να την αλλάξεις», εξήγησε ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος βλέποντας την αντίδραση της Βασιλικής στα λεγόμενά του ξέσπασε: «Βασιλική με ειρωνεύεσαι; Όταν βλέπω αυτές τις συμπεριφορές μπροστά μου αισθάνομαι πολύ άσχημα. Αν εσύ αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου είναι δικαίωμά σου. Εμένα όμως δεν θα με ειρωνεύεσαι, αλλιώς εδώ θα είμαι ή εγώ ή εσύ σε αυτό το πλατό. Κατάλαβες τι σου είπα;».

Δείτε επίσης! My style rocks: Έξαλλοι Κουδουνάρης και Καραβάτου - "Στα σπίτια σας αυτά"

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR