counter

My Style Rocks: Δείτε ποια νέα παίκτρια ήταν ένα από τα φαβορί του Next Top Model

Το απόγευμα της Δευτέρας έγιναν γνωστές οι δέκα παίκτριες που θα συμμετέχουν στο νέο My Style Rocks, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 31 Αυγούστου. Ανάμεσα τους και μια πρώην παίκτρια του πρώτου Next Top Model που προβλήθηκε το 2009 στον ΑΝΤ1.

Ο λόγος για την Μαρία Ίλτσεβιτς, η οποία είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στο ριάλιτι μόδας και είχε κατακτήσει την τέταρτη θέση.

Όπως δηλώνει η ίδια, στα 34 της πλέον, είναι έτοιμη για νέες προκλήσεις και αυτός είναι και ο λόγος που δήλωσε συμμετοχή στο My Style Rocks.

Ποια είναι η Μαρία Ίλτσεβιτς

Γεννήθηκε στη Ρωσία αλλά ήρθε στην Ελλάδα σε μικρή ηλικία. Στα 18 της αποφάσισε να κάνει την επανάστασή της και να ακολουθήσει τα όνειρά της. Βρέθηκε με δύο βαλίτσες στο χέρι και χρειάστηκε να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες μέχρι να τα καταφέρει. Το My Style Rocks είναι για εκείνη μια ακόμα πρόκληση. Ένα στοίχημα με τον εαυτό της. Θέλει να δείξει πως δεν πρέπει να σταματάμε να ονειρευόμαστε ποτέ. Και πως μια κοπέλα που ξεκίνησε από το μηδέν μπορεί να φτάσει… γιατί όχι; Ακόμα και στην κορυφή.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR