counter

MTV EMA 2013: Το ύποπτο στριφτό της Miley Cyrus επί σκηνής και τα βραβεία της Katy Perry

MTV EMA 2013: Το ύποπτο στριφτό της Miley Cyrus επί σκηνής και τα βραβεία της Katy Perry
MTV EMA 2013: Το ύποπτο στριφτό της Miley Cyrus επί σκηνής και τα βραβεία της Katy Perry


Ένα φαντασμαγορικό σόου διοργάνωσε την Κυριακή το γνωστο μουσικό κανάλι MTV στο Amsterdam, για να πλαισιώσει την απονομή των καταξιωμένων, ετησίων βραβείων του, MTV EMA 2013. Πρόκειται για ένα πολύ λαμπερό event της μουσικής βιομηχανίας το οποίο, όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, συγκέντρωσε την αφρόκρεμα των ξένων celebrities.

Όπως θα φαντάζεστε από μία τέτοια βραδιά, δεν μπορεί να έλειψαν τα ευτράπελα! Ε! λοιπόν τα χτεσινά βραβεία του MTV δεν θα σας απογοητεύσουν…

Την παράσταση ως συνήθως έκλεψε η Miley Cyrus Η εκρηκτική τραγουδίστρια, που έχει αφήσει για τα καλά πίσω τα χρόνια της νεανικής αθωότητας, ερμηνεύοντας το smash hit της can’t stop, άνοιξε την τελετή του MTV. Επειδή όμως αυτό δεν της αρκούσε για να τραβήξει την προσοχή, αποφάσισε να ενισχύσει την παρουσία της. Έτσι εμφανίστηκε ντυμένη αστροναύτης και επιδόθηκε σε ερωτικές περιπτύξεις και παιχνίδια με έναν…. νάνο!

Κι εκεί που λέγαμε ότι δεν υπάρχει καλύτερο... στη δεύτερη της εμφάνιση, ερμηνεύοντας το Wreckin Ball, βγήκε στη σκηνή με ένα άσπρο κορμάκι που κάλυπτε….. οριακά τα απαραίτητα! Το "κερασάκι στη τούρτα" έβαλε βέβαια όταν την κάλεσαν να απονείμει το βραβείο στους One Direction, οι οποίοι ήταν οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς με 2 βραβεία. Η Miley Cyrus μας προκάλεσε για ακόμα μια φορά να αμφισβητήσουμε τη λογική της, αφού εμφανίστηκε στη σκηνή και από τη τσάντα της έβγαλε ένα "ύποπτο" στριφτό τσιγάρο.

Άλλο μεγάλο highlight της βραδιάς ήταν η Katy Perry. H Katy Perry κατάφερε να ξεπεράσει τις μεγάλες αντιπάλους της Lady Gaga και Miley Cyrus και κέρδισε το βραβείο Best singer 2013. Ξεχώρισε όμως και για τις στιλιστικές της εμφανίσεις. Στην αρχή, η Katy Perry εμφανίστηκε με κομψό midi σατέν φόρεμα χρώματος τιρκουάζ ενώ στη σκηνή, εμφανίστηκε υπερυψωμένη, τυλιγμένη με πολύχρωμες κορδέλες τις οποίες παραμέρισε για να αποκαλυφθεί το κεντημένο με Swarovski bodysuit που επέλεξε για να πλαισιώσει την ερμηνεία της.

Στον Αμερικανό ράπερ Eminem δόθηκε το "Global Icon" βραβείο για το επίτευγμα ζωής, μαζί με αυτό του καλύτερου Hip Hop, ενώ πριν μια εβδομάδα ανακηρύχθηκε καλλιτέχνης της χρονιάς στα πρώτα μουσικά βραβεία YouTube.

Ο Justin Bieber κατάφερε να κρατήσει το βραβείο «Best Male» για τέταρτη συνεχή χρονιά. Παραπονεμένη δεν έμεινε ούτε η Beyonce αφού κέρδισε το βραβείο στη κατηγορία του «Best Live”. Κανείς από τους δύο δεν παρευρέθηκε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR