counter

Μπρους Γουίλις: Η κόρη του διαγνώστηκε με αυτισμό! "Άλλαξε η ζωή μου", λέει η ίδια

Μπρους Γουίλις: Η κόρη του διαγνώστηκε με αυτισμό! "Άλλαξε η ζωή μου", λέει η ίδια
Μπρους Γουίλις: Η κόρη του διαγνώστηκε με αυτισμό! "Άλλαξε η ζωή μου", λέει η ίδια

Η Ταλούλα Γουίλις αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια, ότι διαγνώστηκε με αυτισμό, μέσα από μια δημοσίευση στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, η μικρότερη κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο από την εποχή που ήταν παιδί και συμμετείχε σε μια εκδήλωση με τον πατέρα της, ενώ γράφει στη λεζάντα:

«Πες μου ότι είσαι αυτιστικός χωρίς να μου πεις ότι είσαι αυτιστικός», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, προσθέτοντας ένα emoji που κλαίει από τα γέλια.

Διαβάστε επίσης: Μπρους Γουίλις: Συγκινεί η φωτογραφία με την κόρη του, Σκάουτ! Ξαπλωμένος στο κρεβάτι, της χαϊδεύει τα μαλλιά

Στην εν λόγω δημοσίευση, ο ηθοποιός κρατούσε την κόρη του αγκαλιά, όσο απαντούσε σε ερωτήσεις στο κόκκινο χαλί. Καθώς του έπαιρνε συνέντευξη, εκείνη απασχολούνταν τρίβοντας το ξυρισμένο κεφάλι του με το χέρι της και παίζοντας με τα αυτιά του. Όταν ρωτήθηκε στα σχόλια της ανάρτησης αν είχε διαγνωστεί με διαταραχή του φάσματος του αυτισμού, όταν ήταν παιδί, απάντησε: «Στην πραγματικότητα είναι η πρώτη φορά που μοιράζομαι δημόσια τη διάγνωσή μου. Το έμαθα αυτό το καλοκαίρι και μου άλλαξε τη ζωή». 

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah (@buuski)

Photo Credits: Instagram @buuski

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR