counter

Μπροστά στις κάμερες - Ο Ζαχαράτος "τα 'χωνε" την Ντενίση κι εκείνη από πίσω του τον άκουγε VIDEO

Μπροστά στις κάμερες - Ο Ζαχαράτος "τα 'χωνε" την Ντενίση κι εκείνη από πίσω του τον άκουγε VIDEO
Μπροστά στις κάμερες - Ο Ζαχαράτος "τα 'χωνε" την Ντενίση κι εκείνη από πίσω του τον άκουγε VIDEO

Τάκης Ζαχαράτος

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Στην πρεμιέρα του μουσικού προγράμματος του Μίμη Πλέσσα και του Γιάννη Πλούταρχου στο Παλλάς το βράδυ της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου βρέθηκε η κάμερα του Πρωινού ΑΝΤ1 και κατάφερε να καταγράψει μια συνύπαρξη που κέντρισε το ενδιαφέρον για πολλούς λόγους!

Μιμή Ντενίση και Τάκης Ζαχαράτος έδωσαν το "παρών" στην μουσική βραδιά. Δεν είναι αυτή όμως η είδηση. Η είδηση είναι ότι ενώ ο Τάκης Ζαχαράτος μιλούσε για εκείνη και την κόντρα τους με το γνωστό καυστικό του χιούμορ μιας και η ηθοποιός του είχε καταθέσει αγωγή για την σάτιρα του showman για εκείνη και τον σύζυγό της, η Μιμή Ντενίση βρισκόταν από πίσω του και φωτογραφιζόταν με τους δυο τους αναπόφευκτα να συναντιούνται μπροστά στις κάμερες λίγα λεπτά αργότερα.

Λίγο πριν συναντηθεί με την Μιμή Ντενίσηο Τάκης Ζαχαράτος δήλωνε στην κάμερα του Πρωινού:

"Α είναι εδώ η Μιμή Ντενίση; Δεν την πρόσεξα! Αλλά αν είναι εδώ, θέλω να πάω να της πω να γραφτώ στη σχολή, για να μου μάθει πώς να παίζω το τραίνο καλύτερα, και πως πέφτει η Λασκαρίνα απ΄το βόλι χωρίς να χαλάει το μαλλί! Δεν έχουμε φτάσει στις αγωγές. Ο καθένας είναι όσο χιούμορ έχει. Αν δεν έχεις χιούμορ, λειτουργείς με αγωγές. Αν έχεις όπως η Ζωζώ και η Μπάρμπα, δεν έχεις κανένα πρόβλημα."

Όταν ο Τάκης Ζαχαράτος ειδοποιήθηκε από τους δημοσιογράφους ότι η Μιμή Ντενίση ήταν ακριβώς από πίσω τους και φωτογραφιζόταν, αναφώνησε: "Συναντιόμαστε τώρα μετά από πολύ καιρό, αλλά κάνει ότι δεν με ακούει τώρα. Είναι το “ποζάρω αλλά έχω και το αυτί εδώ”!"

Η Μιμή Ντενίση πλησίασε και τότε δήλωσε χαρακτηριστικά μπροστά στις κάμερες με τον Τάκη Ζαχαράτο να βρίσκεται ακριβώς δίπλα της : "Πάντα αγαπιόμαστε! Θα τα βρούμε το 2014. Ποτέ δεν τα χαλάσαμε. Θαυμάζω αυτά που κάνει, μ΄αρέσει και τον αγαπώ. Είμαστε καλλιτέχνες. Να έρθεις στη σχολή μου, να κάνεις μάθημα στα παιδιά! Μερικές φορές τσαντίζομαι. Δεν έχω τσαντιστεί μαζί του επειδή έκανε εμένα, αλλά επειδή έκανε άλλα πρόσωπα, όπως τον πρώην άντρα μου!"

Δείτε το video:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR