counter

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Χαμός στον γάμο της - Επιχείρησε να "εισβάλει" και συνελήφθη ο πρώην σύζυγός της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Χαμός στον γάμο της - Επιχείρησε να "εισβάλει" και συνελήφθη ο πρώην σύζυγός της
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Χαμός στον γάμο της - Επιχείρησε να "εισβάλει" και συνελήφθη ο πρώην σύζυγός της

Ο κακός χαμός στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον Σαμ Ασγκάρι, καθώς ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας Τζέισον Αλεξάντερ «εισέβαλε» στον χώρο της τελετής στη νότια Καλιφόρνια και οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του.

Ο 40χρονος Αλεξάντερ, μετέδωσε live μέσω του Instagram την «εισβολή» του αυτή, ενώ στο βίντεο τον βλέπουμε να πλησιάζει τον άδειο εκείνη τη στιγμή χώρο, ο οποίος ήταν στολισμένος. Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε από τους άνδρες ασφαλείας, υποστήριξε ότι ήταν καλεσμένος της τραγουδίστριας.

«Είναι η πρώτη μου σύζυγος, η μοναδική μου σύζυγος. Είμαι ο πρώτος σύζυγός της, ήρθα για να μπω στον γάμο» ακούγεται να λέει ο Αλεξάντερ, ο οποίος παντρεύτηκε το 2004 την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, με την οποία ήταν παιδικοί φίλοι και ο γάμος τους διήρκησε μόλις 55 ώρες.

Οι άνδρες της ασφαλείας τον ακινητοποίησαν και τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς της κομητείας Βεντούρα στην νότια Καλιφόρνια.

Οι αστυνομικές δυνάμεις αρχικά δεν συνέδεσαν την εισβολή του Τζέισον Αλεξάντερ με τον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αλλά ο προτού εκείνος συλληφθεί μετέδιδε ζωντανά την εισβολή του στην τοποθεσία του γάμου και φώναζε «που είναι η Μπρίτνεϊ;». Όπως φαίνεται από το βίντεο, ακολούθησε κάποιου είδους πάλης και η εικόνα «πάγωσε».

Στην τελετή παρευρέθηκαν σχεδόν 100 καλεσμένοι. Η Μπρίτνεϊ  Σπίαρς, εκτός του Τζέισον Αλεξάντερ, είχε παντρευτεί τον χορευτή Κέβιν Φέντερλιν, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, πριν το ζευγάρι πάρει διαζύγιο το 2007. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Άσγκαρι είναι ζευγάρι από το 2017.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR