counter

Μπρένταν Φρέιζερ: Κέρδισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου και δε μπορούσε να μιλήσει από το κλάμα

Μπρένταν Φρέιζερ: Κέρδισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου και δε μπορούσε να μιλήσει από το κλάμα
Μπρένταν Φρέιζερ: Κέρδισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου και δε μπορούσε να μιλήσει από το κλάμα

Η 95η τελετή των Όσκαρ ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/03) και μία από τις πιο συγκινητικές σκηνές ήταν σίγουρα η βράβευση του Μπρένταν Φρέιζερ, ο οποίος πήρε το βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Η Φάλαινα» (Τhe Whale).

Στην ταινία ο 54χρονος ηθοποιός υποδύεται έναν απομονωμένο υπέρβαρο άνδρα που προσπαθεί να συμφιλιωθεί με την κόρη του και η ερμηνεία του έλαβε διθυραμβικές κριτικές από την πρώτη στιγμή. 

Διαβάστε επίσης: Oσκαρ 2023: Αυτοί είναι οι μεγάλoι νικητές

Ο Μπρένταν Φρέιζερ παρέλαβε το βραβείο με δάκρυα στα μάτια και δυσκολεύτηκε να ολοκληρώσει την ομιλία τους, καθώς έκλαιγε συνεχώς.

«Ώστε έτσι μοιάζει το πολυσύμπαν. Θεέ μου, ευχαριστώ την Ακαδημία για αυτή την τιμή και το στούντιο μας A24, που έκανε μια τόσο τολμηρή ταινία. Είμαι ευγνώμων στον (σκηνοθέτη) Darren Aronofsky που μου πέταξε μια δημιουργική σανίδα σωτηρίας και με ανέβασε στο καλό πλοίο του The Whale. Το σενάριο γράφτηκε από τον Samuel D. Hunter, ο οποίος είναι ο φάρος μας.

Διαβάστε επίσης: Oσκαρ 2023: Τέλος εποχής για το κόκκινo χαλί! Άλλαξε χρώμα μετά από 62 χρόνια

Κύριοι, αποκαλύψατε τις καρδιές σας σε μέγεθος φάλαινας για να μπορέσουμε να δούμε μέσα στις ψυχές σας, όπως κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να κάνει. Και είναι τιμή μου να βρίσκεται το όνομά μου δίπλα σας σε αυτή την κατηγορία» είπε με σπασμένη φωνή ο Μπρένταν Φρέιζερ.

Οι άλλοι υποψήφιοι ήταν οι Όστιν Μπάτλερ («Elvis»), Κόλιν Φάρελ («Τα πνεύματα του Ινισέριν»), Πολ Μέσκαλ («Aftersun»), και Μπιλ Νάι («Αισθάνομαι ζωντανός»).

Πηγή φωτογραφίας: afpforum

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR