counter

Μπορεί τα χρόνια να περνούν... αλλά τα πόδια παραμένουν...

Μπορεί τα χρόνια να περνούν... αλλά τα πόδια παραμένουν...
Μπορεί τα χρόνια να περνούν... αλλά τα πόδια παραμένουν...

Τα πόδια που έχουν μείνει στην ιστορία ως τα πιο καλλίγραμμα, καλογυμνασμένα, γραμμωμένα ανήκουν αναμφισβήτητα στην Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η οποία κάθε φορά που εμφανίζεται αποδεικνύει ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν το κορμί της παραμένει αξιοζήλευτο και «βάζει κάτω» πολλές 30άρες και 20άρες.

Οπλισμένη με τα αγαπημένα της ψιλοτάκουνα, την καλή διάθεση και το πλατύ χαμόγελο της έκανε τη βραδινή της βόλτα. Ο φωτογραφικός φακός την πέτυχε και φυσικά εστίασε στα υπέροχα της πόδια τα οποία φροντίζει και να επιδεικνύει μοναδικά με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου έχει πετύχει να διατηρεί εδώ και χρόνια το σώμα της σε άψογη κατάσταση και δικαίως έχει ανακηρυχτεί το απόλυτο sex symbol της δεκαετίας του ’90. Τα οπίσθιά της ήταν τα πιο διάσημα ελληνικά οπίσθια και τα πόδια της τα πιο καλοσχηματισμένα και γραμμωμένα εκείνης της εποχής.

Η ίδια έχει αποκαλύψει κατά καιρούς ότι τα βάρη και το body building ευθύνονται για το σμιλεμένο, σφιχτό κορμί της που αντιστέκεται στο νόμο της βαρύτητας. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR