counter

Μπέτυ Λιβανού: Δεν φαντάζεστε για ποιο λόγο δεν βλέπει τηλεόραση πλέον!

Μπέτυ Λιβανού: Δεν φαντάζεστε για ποιο λόγο δεν βλέπει τηλεόραση πλέον!
Μπέτυ Λιβανού: Δεν φαντάζεστε για ποιο λόγο δεν βλέπει τηλεόραση πλέον!

Στο ένθετο της εφημερίδας Παραπολιτικά, Secret έδωσε πρόσφατα μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη η Μπέτυ Λιβανού. Η γνωστή ηθοποιός γνώρισε μεγάλη δόξα στην τηλεόραση, ωστόσο όπως δηλώνει σήμερα δεν παρακολουθεί καθόλου.

«Δεν βλέπω τηλεόραση από επιλογή. Με έχει καταπιέσει πάρα πολύ στη ζωή μου. Αυθόρμητα, από τότε που πέθανε η μητέρα μου, ίσως επειδή όσο ζούσε την είχε ανοιχτή μέρα-νύχτα, αποφάσισα να κλείσω την τηλεόραση δια παντός. Πέφτω σε μια αναπόφευκτη και υποσυνείδητη σύγκριση, που με κάνει να λέω: "Τώρα, πού να πάω να δουλέψω; Έτσι όπως δούλευα στην τηλεόραση δεν θα ξαναδούλεψω, άρα γιατί να ταλαιπωρηθώ άνευ λόγου και ουσίας;», εξομολογήθηκε.

Η ίδια παραδέχτηκε, ακόμη, ότι η κρίση επηρεάζει την Τέχνη. «Το κομμάτι του πολιτισμού είναι άμεσα συνδεδεμένο με το κεφάλαιο. Χρειάζονται δηλαδή χρήματα για να γίνουν πράγματα και, για, την ακρίβεια, καλά πράγματα (μια ταινία, μια ποιοτική παράσταση κ,λπ.). Όταν τα χρήματα αυτά δεν υπάρχουν, η Τέχνη αυτόματα περιορίζεται» υποστήριξε η Μπέτυ Λιβανού.

Ποιος μπορεί να γίνει ηθοποιός, σύμφωνα με την ίδια; «Οποιοσδήποτε. Δεν υπάρχουν όρια και φραγμοί. Ταλέντο χρειάζεται. Πολλοί ξεκίνησαν για να κατακτήσουν το σανίδι, αλλά δεν τα κατάφεραν. Άλλοι το βρήκαν στην πορεία και τελικά είναι καλοί ηθοποιοί».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR