counter

Μπέττυ Μαγγίρα: Η ανάρτηση και το πρώτο μήνυμα μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Open

Μπέττυ Μαγγίρα: Η ανάρτηση και το πρώτο μήνυμα μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Open
Μπέττυ Μαγγίρα: Η ανάρτηση και το πρώτο μήνυμα μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Open

Το μεσημέρι της Πέμπτης 6 Ιουλίου η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά την αποχώρησή της με το Open.

Η ίδια όπως όλα δείχνουν δεν ανανεώνει τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό, κι έτσι η εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” έριξε οριστικά αυλαία.

Μετά την είδηση για το τέλος της συνεργασίας της Μπέττυς Μαγγίρα με το Open, μέσω της ανάρτησής της η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες της, κάνοντας παράλληλα τον δικό της απολογισμό.

Δείτε επίσης! Πηγή Δεβετζή: Απάντησε στις φήμες που θέλουν τη Μπέττυ Μαγγίρα να έφυγε από το Open εξαιτίας της

Η ανάρτηση της Μπέττυς Μαγγίρα

«Τα τρέιλερ μας ήταν η παιδική μας χαρά!!! Περνούσαμε υπέροχα, κάναμε ότι τρέλα μας ερχόταν στο μυαλό! Κι είναι τέλειο όταν η δίκη σου τρέλα συναντά, συμβαδίζει και συμπίπτει με των συνεργατών σου … τότε το αποτέλεσμα είναι μαγικό! 2 αξέχαστα χρόνια, παρά πολλά τρέιλερ παρά πολλά ευτράπελα !!! Ήταν η χαλάρωση μας, η ανταμοιβή μας μετά από μια κοπιαστική μέρα δουλειάς ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι’ αυτές τις μοναδικές, αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί αυτά τα 2 χρόνια … @dimitrismakalias @panagiotis_hatzidakis @maria_antwna @athensafa @dimitris_sarantos @nikolas_karvelas @angela_tiki @vanias85 @despina00 @proiniatika_opentv #eleni_nasopoulou @nikakik #eleni_merkati», έγραψε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε την ανάρτησή της.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram @betty_maggira

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR