counter

Μπέττυ Μαγγίρα για Χρηστίδου & Μαραντίνη: "Αν πραγματικά αγαπάνε τα παιδιά τους, αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει"

Μπέττυ Μαγγίρα για Χρηστίδου & Μαραντίνη: "Αν πραγματικά αγαπάνε τα παιδιά τους, αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει"
Μπέττυ Μαγγίρα για Χρηστίδου & Μαραντίνη: "Αν πραγματικά αγαπάνε τα παιδιά τους, αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει"

Η συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη στην εκπομπή «Το Πρωινό», αλλά και η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου σχολιάστηκαν στις περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπής το πρωί της Πέμπτης.

Το θέμα προβλήθηκε και στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινάτικα» και η Μπέττυ Μαγγίρα τοποθετήθηκε για τη δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού.

Δείτε επίσης - Ελεονώρα Μελέτη: Η συνάντηση με την Σίσσυ Χρηστίδου, "Προστάτευε τον Θοδωρή και τα παιδιά της"

Η Μπέττυ Μαγγίρα για Χρηστίδου & Μαραντίνη

«Θεωρώ ότι πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις, οι εγωισμοί να μπαίνουν όχι στην άκρη αλλά να τους θάβουμε στο υπόγειο και να μην βγαίνουμε να δημοσιοποιούμε. Είναι πάρα πολύ στενάχωρο. Εμένα σαν γυναίκα και σαν μάνα δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που είδα και διάβασα και άκουσα. Θεωρώ λάθος το να βγαίνουμε δημόσια και να δημοσιοποιούμε τέτοια στοιχεία, έστω και αν νιώθουμε αδικημένοι, έστω και αν νιώθουμε ότι αμαυρώθηκε η φήμη μας. Θεωρώ ότι πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις, οι εγωισμοί να μπαίνουν όχι στην άκρη αλλά να τους θάβουμε στο υπόγειο και να μην βγαίνουμε να δημοσιοποιούμε. Είναι πάρα πολύ στενάχωρο. Εμένα σαν γυναίκα και σαν μάνα δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που είδα και διάβασα και άκουσα. Θεωρώ λάθος το να βγαίνουμε δημόσια και να δημοσιοποιούμε τέτοια στοιχεία, έστω και αν νιώθουμε αδικημένοι, έστω και αν νιώθουμε ότι αμαυρώθηκε η φήμη μας.

Δεν ξέρω τι έχει ακουστεί προς τα έξω αλλά είπε στη συνέντευξη ο Θοδωρής Μαραντίνης ότι "τα παιδιά κατέθεσαν στο δικαστήριο χωρίς την παρουσία των γονέων" που για μένα είναι πάρα πολύ άσχημο. Αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν μπορούσαν να τα βρουν με τίποτα με αποτέλεσμα οι δικαστές να αναγκαστούν να καλέσουν τα παιδιά στο δικαστήριο για να μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει και τι γίνεται. Είναι πάρα πολύ τραυματικό για τα παιδιά και, αν πραγματικά αγαπάνε τα παιδιά τους, αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει», δήλωσε μεταξύ άλλων η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε η Μπέττυ Μαγγίρα για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR